Foto: Mango
Dziedātājs un trombonists Intars Busulis (attēlā) iesaka latviešu tautai šogad izkāpt no rāmjiem, ko tā pati sev uzlikusi, un dzīvot brīvāk un atklātāk – gluži kā populārajai šlāgerdīvai Inesei Saulītei. Tad pūķa gads būs izdevies.

"Man pašam šajā gadā vairs nav, ko apņemties, jo visas savas apņemšanās, tostarp, atmest smēķēšanu, esmu izpildījis jau pagājušajā gadā. Šogad esmu apņēmies vienīgi uzkomponēt daudz labu skaņdarbu. Tiesa, Inesi Saulīti dziesmu daudzuma ziņā gan es nepārspēšu - tas nav reāli," par gada iecerēm izklaides portālam Mango stāsta Busulis.

Viņš pats esot liels Ineses Saulītes daiļrades cienītājs un uzskata, ka arī citiem latviešiem šogad vajadzētu ņemt piemēru no allaž atvērtās Kombuļu dīvas.

"Ja katrs no mums būtu tāds kā viņa - atvērts un brīvi domājošs-, mēs dzīvotu mierā. Tie, kuri internetā diskutē par Ineses atklātību un kam tā nav pieņemama, paši dzīvo tādos kā rāmjos - gan jau, ka arī šie cilvēki grib atraisīties, bet nevar," spriež mūziķis.

Jaunajā gadā viņš novēl visiem latviešiem kļūt brīvākiem un atklātākiem - gluži kā Inese. "Es esmu tikai par atklātību. Ja nav nekā slēpjama, ir ļoti viegli dzīvot," secinājis Busulis. Viņam pašam šogad esot lieli plāni profesionālā jomā, kurus gan māņticības dēļ viņš vēl neatklās.

"Taču vienu varu droši apsolīt - nekādu sūdu mēs šogad noteikti nepiedāvāsim," sola Busulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!