Foto: DELFI
Pēc emocijām pilnā, šogad īpaši saspringtā eksāmenu posma vidusskolu beigusi arī jaunā dziedātāja Lingita Lina Bopulu (attēlā). Meitenes izlaidums notika 19. jūnija vakarā Rīgas 45. vidusskolā, un, kā atzīst sveicēji, Lingita tajā izskatījās vēl apburošāk kā jebkad.

"Svarīgs periods manā dzīvē ir beidzies, priekšā jauns sākums. Paldies visiem, kas apsveica, kā arī labu domu sūtītājiem," ar prieku par veiksmīgu vidusskolas nobeigumu sociālajos portālos savus sekotājus informēja Lingita.

Lielajā dienā simpātiskā dziedātāja bija saposusies interesantā, salātzaļā minikleitā, kas atsedz vienu plecu, bet matus ieveidojusi šobrīd aktuālajā vasarīgajā zirgastē, turklāt izlaiduma vakarā Lingita saviem skolasbiedriem dāvāja arī dziesmu.

Līdz ar tuviniekiem, draugiem un lielāko atbalstītāju - māmiņu, Lingitu sveikt ar lielo notikumu bija ieradušies arī viņas cīņu biedri no Okartes skatuves - Sabīne Berezina, Mārtiņš Ruskis, Laura Raila un Raitis Beķeris.

Jaunajai dziedātājai 12. klases beigšana un gala eksāmenu nokārtošana nav sagādājusi problēmas, par spīti tam, ka vairākus mēnešus pēdējā mācību semestrī nācās kavēt skolu šova dēļ.

"Es katru gadu esmu bijusi teicamniece, lai arī bieži slimoju. Ja pirmajā semestrī mana vidējā atzīme bija krietni virs astotnieka, otrajā ar visu šovu tā ir krietni pāri septiņi, jau gandrīz astotnieks," sarunā ar DELFI Izklaide ar labām sekmēm var palepoties jaunā dziedātāja.

Ar vidusskolas absolvēšanu Lingita nav iecerējusi mācīšanos pārtraukt - viņa stāsies universitātē, lai iegūtu augstāko izglītību, jo nevēlas būt atkarīga tikai no dziedāšanas. Lingita iecerējusi studēt humanitārās zinātnes.

"Mani uzrunā gan latviešu gramatika, gan vispār patīk latviešu valoda, tā ka, iespējams, studēšu filoloģijas fakultātē. Dziedāšanu esmu iecerējusi atstāt kā savu hobiju, bet man svarīgi, lai būtu pamatprofesija," skaidro Lingita, atklājot, ka pieteiksies studēt vairākās mācību iestādēs, un rezultāti norādīs to, kura ir īstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!