Foto: Publicitātes foto

Dažas no šova Okartes skatuve abās sezonās iepazītajām jaunajām skatuves māksliniecēm, kurām uzticētas arī lomas mūziklā Dzimuši mūzikai, paplašinājušas savas darbības jomas un iejutušās modeļu lomās, reklamējot veikala Yess apģērbus.

Sadarbība starp veikalu Yess un Dzimuši mūzikai jaunajiem talantiem sākās mūzikla iestudēšanas laikā, jo jau izrādē tika izmantoti šī veikala apģērbi. Neilgi pēc mūzikla pirmizrādes meitenes arī debitēja kā modeles, piedaloties klubā Just notikušajā modes skatē.

Pēc modes skates daļai mūzikla jaunkundžu uzticēts vēl svarīgāks pienākums - Antra Stafecka, Anita Intaite jeb Košā, Sabīne Berezina, Kristīne Šomase un dejotāja Ieva Biteniece piedalījušās Yess rudens kolekcijas fotosesijā, kas tapusi Spilves lidostā, kur tagad iekārtots Aviācijas muzejs.

DELFI Izklaide atgādina, ka pēc pretrunīgi vērtētajām mūzikla Dzimuši mūzikai pirmizrādēm Latvijas Nacionālajā teātrī izrādes producenti izsludinājuši papildus izrādes, kuras notiks 15., 16. un 17.oktobrī Rīgas Kongresu namā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!