Foto: F64

Apvienības Par labu Latviju! preses konferencē otrdien neidentificēts vīrietis apvienības valdes priekšsēdētājam Guntim Ulmanim (attēlā) demonstrēja kādas sievietes fotogrāfiju ar bērnu rokās un tirdīja, vai eksprezidents viņu pazīst.

Vīrietis Ulmanim nodeva fotogrāfiju, kuru apvienības vadītājs pavirši aplūkoja un apgalvoja, ka sievieti nepazīst. "Es teiktu, ka tā ir skaista sieviete. Kā no kalendāra," komentēja Ulmanis.

Vīrietis pasākumā uzvedās noslēpumaini - viņš nenosauca savu vārdu un uzvārdu, vien stādījās priekšā kā "brīvais", un arī konkrētus pārmetumus Ulmanim viņš neizteica.

Pēc preses konferences noslēguma vīrietis nekavējoties atstāja preses konferenču telpu, bet, taujāts, ko ar savu rīcību vēlējies pateikt, viņš žurnālistiem vien atteica, ka drīzumā būšot iespējams uzzināt, kas tā par dāmu.

Mango atgādina, ka pavisam nesen kādā no pašmāju medijiem tika publicēta ziņa, kurā tika pieļauts, ka bijušajam prezidentam ir ārlaulības bērns, bet toreiz pats Ulmanis, komentējot šo situāciju, ne noliedza, ne apstiprināja šādu faktu. 

Ulmanis, kurš padomju gados bija pazīstams ar uzvārdu Rumpītis, kopš 1962. gada ir precējies ar ekonomisti Ainu. Ar nākamo sievu politiķis iepazinās jau studiju laikā, un šajā savienībā pasaulē nākusi meita Guntra (1963) un dēls Alvils (1966).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!