Japāņu ārsts Hideo Jamakana izskaitļojis visai oriģinālu metodi cīņā pret vīriešu aptaukošanos – ar vienkāršas masturbācijas palīdzību. Ārsts apgalvo, ka tas ir viens no drošākajiem un iedarbīgākajiem paņēmieniem, kā tikt vaļā no liekā svara, ziņo vietēja prese.

Pēc Jamanakas aprēķiniem, sēklas noplūde paaugstina ķermeņa vielmaiņu un sadedzina kalorijas. Tomēr, lai gūtu vērā ņemamus rezultātus, vīriešiem ieteicams masturbēt vismaz 100 reizes mēnesī jeb trīs reizes dienā. Lai šī metode garantētu 100% panākumus, masturbēt doktors iesaka vidēji piecas reizes dienā.

Tāpat "vingrinājumiem" jābūt pēc iespējas kvalitatīvākiem - masturbēt vajag vismaz 15 minūtes, ieteicams, ar bagātīgu sviedru izdalīšanos. Doktors izskaitļojis, ka uz katru nomesto svara kilogramu vīrietim nepieciešams no sevis izvadīt litru spermas.

Svara nomešanas procedūru masturbējot tās autors nosaucis par "onanobiku" - salikteni no bībeles personāža Onāna, kurš zemē izšķieda savu sēklu, un aerobikas.

Jamanaka apgalvo, ka kaislīgākie onanobikas piekritēji pamanās nedēļas laikā zaudēt līdz pat četriem kilogramiem svara. Doktors ir pārliecināts, ka, neraugoties uz relatīvi monotonajiem vingrinājumiem, rezultāts dabisku iemeslu dēļ tomēr ik reizi ir atšķirīgs. Izskaitļots, ka masturbācija sēdus sadedzina 61 kilokaloriju, stāvus - 22, uz ceļiem - 89, bet skrienot - veselas 204 kilokalorijas.

Visiem skeptiķiem doktors atgādina, ka masturbācijai ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar "parastu seksu" - tā mazina stresu un uzlabo garastāvokli, stimulē smadzeņu šūnas un ļauj kontrolēt sēklas noplūdi dzimumakta laikā. "Katrā gadījumā masturbācija ir daudz jēdzīgāka par sliktu seksu," rezumē doktors Jamakana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!