Foto: F64

Izklaides portāls Mango turpina gadu mijā aizsākto rubriku, kurā atcerēsimies, kas būtisks, interesants vai kuriozs noticis Latvijā un ārzemēs tieši pirms desmit gadiem. Šādi tā laika preses apkopojumi tiks publicēti katru nedēļu, turklāt katru reizi redakcija sazināsies ar kādu notikuma varoni, lai noskaidrotu, kas pa šiem gadiem viņa dzīvē ir mainījies.

  • Vilis Krištopans pēc lieliska atvaļinājuma Floridā, par kuru izlielās bulvārpresē un publicē fotogrāfijas, nedēļu vēlāk negaidīti izlemj, ka viņam apnicis būt par Saeimas deputātu un pamet amatu. Viņa sieva Aija tikai noteic: "Pazīstot Vili, neticu, ka viņš pilnībā aizies no politikas".
  • Tautas partija rosina atvērt tā sauktos "čekas maisus".
  • Saeima joprojām 16. marta Leģionāru dienu nevēlas atzīt par svētku un atceres dienu.
  • Pirmo reizi Latvijas televīzijā parādīta reklāma kaķiem.
  • Ventspils basketbolists Aigars Zeidaks izraisījis avāriju, kurā cietuši pieci cilvēki.
  • Imantam Bleidelim un Vitālijam Astafjevam piešķirta darba atļauja Anglijā.
  • 18 gadus vecajai talsiniecei Kristīnei Brokai iznācis debijas labums. Eksperti paredz vēl nepieredzēti spožu nākotni pie Latvijas popmūzikas debesīm.
  • Džims Kerijs bildinājis Renē Zelvēgeri, bet paralizētais aktieris Kristofers Rīvs cer uz pilnīgu izveseļošanos.
  • Vitnija Hjūstone lidostā pieķerta ar narkotikām, bet Šarona Stouna aicina legalizēt marihuānu.
  • Guntars Račs uzķēris, cik lieliska atskaņa viņa uzvārdam sanāk ar "very much", tāpēc savu pastkastīti paraksta ar vārdiem: "Labdien, te Guntars Račs - Thank you very much, - ka piezvanījāt!"

Šajā nedēļā Mango uzsver faktu, ka tieši pirms desmit gadiem dzeltenās preses aktīvākie paparaci bija pieķēruši kopā savulaik populāro TV seju Baibu Kranāti un leģendārās grupas Jumprava solistu Aigaru Grāveru (attēlā kopā ar ģimeni).

Pats Grāvers par šāda satura ziņām vairs nerunā, bet viņa dzīvesbiedre Aija Strazdiņa atklāj, ka uz Aigaru tamlīdzīgas lietas neatstāj iespaidu, jo kurš gan tādas lietas vairs vispār atceras, kas notikušas pirms desmit gadiem? Patiešām Aigaru un Baibu tolaik saistījis kopīgs muzikāls projekts. Kā saka Aija, šoreiz gan nav dūmu bez uguns, bet Aigars un Baiba jau sen vairs neesot kopā.

Strazdiņa piebilst, ka sabiedrībā populāri cilvēki bieži viens ar otru tiekas un tad jau visus var nodēvēt par pāriem, kuriem izveidojušās romantiskas attiecības. Kā saka Aija, dzeltenajiem medijiem tā esot ierasta prakse, kad no mušas tiek uzpūst zilonis un otrādi, kā arī ir cilvēki, kas slēpjas, bet ir arī tādi, kam patīk publiski izrādīt savas attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!