Foto: Mango

Jau mēnesi telekanāla TV3 skatītājiem ir iespēja sekot līdzi populārākās latviešu dziesmas meklējumiem šovā Mūsu zelta dziesma, starp kura dalībniekiem ir arī četras jaunās dziedātājas, kas skatītājus priecē ne tikai ar savām balsīm, bet arī kārdinošiem skatuves tērpiem.

Viena no sievišķīgāko formu īpašniecēm šovā ir džeza dziedātāja, piecus gadus vecās Anželikas māte Diāna Pīrāgs, kura jau no šova pirmā raidījuma izvēlas sievišķīgas kleitas, kas jo īpaši izceļ jaunās dziedātājas plecus un dekoltē.

Tāpat ar drosmīgiem dekoltē par savu augumu skatītājiem priecāties ļauj līdz šovam plašākai publikai nezināmā dziedošā mikrobioloģe Elīna Seile (attēlā) - Elīna sevi spilgti pieteica pirmajā šova raidījumā, izpildot dziesmu Dūdieviņš, un arī pārējos raidījumos viņa ar savu dabiskumu iekarojusi nedalītas šovu skatītāju simpātijas.

Gana atraktīvus un aci piesaistošus tērpus šova pārraidēm izvēlas arī dziedātāja Dace Upīte, kura ir viena no komunikablākajām šova dalībniecēm, kas šova aizkulisēs nelaiž garām iespēju pakoķetēt ar vairumu savu kolēģu un raidījumu viesu.

Parasti pikantus tērpus iecienījusī dziedātāja, šovā Okartes akadēmija popularitāti iemantojusī Samanta Tīna pirmajos šova raidījumos izvēlējās slēgtus skatuves ietērpus, bet aizvadītajā nedēļā notikušajā bērnu dziesmu raidījumā arī viņa bija sekojusi citu dalībnieču piemēram un uz skatuves kāpa garā dzeltenā kleitā ar atkailinātiem pleciem un dekoltē zonu. 

Foto galerijā: atklātākie šova pastāvīgo dalībnieču un raidījumu viešņu tērpi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!