Foto: DELFI

Otrdienas vakarā pie LNT šova Okartes skatuves otrās sezonas dalībniekiem viesojās viņu tuvākie cilvēki, bet daži no jaunajiem talantiem Valentīna dienas ballīti vadīja bijušo mīļoto kompānijā.

Pirms Valentīna dienas ballītes skatītāji ar lielu interesi gaidīja, kurš tad ieradīsies apciemot vienu no emocionālākajām šova dalībniecēm - Lingitu Linu Bopulu.

Šoreiz Haris bija parūpējies par pārsteigumu ne tikai skatītājiem, bet arī pašai meitenei, uz ballīti uzaicinot Lingitas bijušo puisi Kārli no Ķekavas.

Kārlis, kurš Valentīna dienas ballītē bija ieradies, lai Lingitai nebūtu šādā dienā jāpaliek vienai, televīzijas skatītājiem par sevi sniedza visai skopu informāciju - pēc ilgas tielēšanās viņš Harim atklāja, ka šogad viņš Rīgā vakarskolā beigs 12. klasi, bet šobrīd esot bez darba.

Kā skatītājiem atklāja bijušie mīlnieki, viņu attiecības ilgušas nedaudz vairāk par gadu, bet mīlestība pajukusi jau aizvadītā gada vasarā. Šķiršanās iemeslus gan abi neskaidroja, bet izredzes atkal saiet kopā abi vērtēja ar iespējamību viens pret desmit.

Lai gan uz Hara pieprasījumu Valentīna dienā aplaimot vienam otru ar kvēlu skūpstu pārītis reaģēja visai atturīgi, pikantajās pārīšu dejās Lingita ap savu bijušo mīļoto riņķoja patiešām jutekliski un arī citā spēlē, kad meitenēm no puišu rokām bija jāēd cīsiņš, metās ar lielu entuziasmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!