Foto: DELFI

Jaunā dziedātāja Madara Grēgere jeb Madry (attēlā ar šinu) pāris dienas pirms vērienīgā mūzikla Dzimuši mūzikai pirmizrādes guvusi kakla traumu un spiesta staigāt ar šinu. Fani, protams, ir satraukušies – kas tagad notiks ar mūziklu!?

Kā norāda mūziķes ieraksti portālā Twitter, kaklu meitene savainojusi trešdien, 29. augustā, laikā, kad intensīvi norisinājās mūzikla mēģinājums. Trauma gūta nieka trīs dienas pirms vērienīgā mūzikla pirmizrādes, kas radījis nopietnu satraukumus dziedātājas fanu rindās par to, vai 1. septembrī viņa varēs kāpt uz skatuves.

Drosmīgā meitene mierina fanus, ka viss būs labi - spītējot sāpēm, viņa piedalīsies mūziklā. "Neuztraucies, ar kaklu nav tik traki, kā izskatās. Ir sastiepts, bet dzeru zāles, lai sestdien esmu uz strīpas," saviem faniem paziņojumu izplatījusi Madry, drosmīgi apgalvojot, ka "nav mirstamā kaite".

Fani izteikuši apbrīnu par meitenes izturību un uzņēmību, bet kolēģe Anita Intaite jeb Košā meiteni publiski nodēvējusi par varoni. Par spīti savainojumam un ārstu ieteikumiem atpūsties un no dalības mūziklā labāk atteikties, dziedātāja turpina smagi strādāt.

Ar visu šinu ap kaklu varonīgā Madry bija ieradusies arī uz mūzikla Dzimuši mūzikai dziesmu albuma prezentācijas ballīti, un tā vietā, lai atpūstos un ārstētos, turpina aktīvi piedalīties mēģinājumos, kas pirms pirmizrādes notiek visas dienas garumā.

Meiteni darbs nebaida, un strādīgā meitene atzīst, ka lielākais pārbaudījums esot naktis - ar šinu uz kakla pagulēt esot ļoti grūti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!