Foto: Mango

Ar grupas Triānas parks muzikālo priekšnesumu tirdzniecības centrā Domina tika atklāts latviešu modes dizaineru veikals Paviljons.

Veikala dibinātājas ir mākslinieces Elīza Ceske un Agnese Narņicka, kas pazīstama kā oriģinālo grupas Triānas parks skatuves tērpu autore. Tāpēc likumsakarīgi, ka dižķibeles laikā, lai piepelnītos, arī Triānas parka soliste Agnese Rakovska (attēlā) šad tad būs redzama jaunatvērtajā veikalā, kur viņa pildīs pārdevējas pienākumus. Sarunā ar izklaides portālu Mango Rakovska atzīst, ka pati vēl nav pielaikojusi visas apģērbu kolekcijas, kas izstādītas veikalā, bet laikam jau vajadzēs tā rīkoties, lai zinātu, ko ieteikt pircējiem.

Jaunatvērtajā veikalā turpmāk varēs iegādāties latviešu modes dizaineru Žanetes Auziņas, Šeilas, Agneses Narņickas, Indras Miklāvas, Arta Štamgūta, Elīzas Ceskes, Milas un citu dizaineru apģērbus - pavisam 30 modes dizaineru preces, kā arī rotas, gleznas, un ekscentriskus interjera priekšmetus.

Uz jaunatvērto veikalu pēc darba bija devusies arī uzņēmēja Mārīte Kola, kas bija iegādājusies dizaineres Elīzas Ceskes darināto jaciņu par 57 latiem un 50 santīmiem, kā arī brošu no aksesuāru stenda par 25 latiem. „Man patīk latviešu dizaineru darbi un es arī diezgan daudz nēsāju pašmāju dizaineru darinātās drēbes,” tā sarunā ar izklaides portālu Mango apstiprināja Kola.

Savukārt grupas Triānas parks līdere Rakovska noskatījusi Daces Krieviņas-Bahmanes radīto kleitu, kurā Agnese bija tērpusies arī veikala atklāšanas pasākumā. Par kleitas izvēli Agnese saka: „Izdomāju, ka savā garderobē jāievieš kaut kas romantisks.” Savukārt Rakovskas aksesuāri – cepure un populārie cimdiņi - ir pašas dziedātājas darināti.

Raksturojot sevi kā jaunā veikala Paviljons pārdevēju, Agnese skaidro, ka prakse un pieredze viņai ir. „Ja atnāks pircējs, neapjukšu un varēšu ieteikt atbilstošo apģērba izmēru un pakonsultēt, kas labāk izskatās un piestāv,” tā Rakovska.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!