Foto: DELFI
Šonedēļ pašmāju mūzikas dzīvē atgadījies kāds skumjš notikums – neatrisināmu nesaskaņu dēļ pajucis ugunīgās sarkanmates Samantas Tīnas (attēlā) un dziedātāja Rassel jeb Ruslana Kuksinoviča kopīgais projekts.

Abi skatuves mākslinieki savu sadarbību uzsāka aizvadītā gada vasaras izskaņā - šajā laikā Rassell un Samanta koncertējuši dažādās Latvijas vietās, kā arī ierakstījuši vairākas dziesmas, bet diemžēl organizatorisku problēmu dēļ veiksmīgajam stāstam pienākušas beigas.

"Man ir ļoti skumji, sāpīgi un žēl, ka tā ir noticis, bet mans mērs bija pilns," neilgi pēc pēdējā mēģinājuma vienoties ar Rassel menedžeri Mārtiņu Martinsonu par nosacījumiem, kas ļautu turpināt sadarbību, DELFI Izklaidei pavēstīja Samanta. 

Iemesli sadarbības pārtraukšanai bijuši daudz, bet dziedātāja uzsver, ka problēmas bijušas nevis ar skatuves partneri, bet tieši ar viņa menedžeri, kurš izmantojis Tīnas popularitāti. 

"Viņš nespēja man samaksāt honorārus, bet tas nav nekāds brīnums, jo par reklāmu viņš vispār nedomāja. Ar to, ka vietā, kur plānots koncerts, izkar vienu afišu, nepietiek. Tāpat man pašai bija jāvada koncerti un jāuzkurina publika, jo neviens cits runāt nemācēja, lai gan sākumā mēs bijām vienojušies citādi.

Mārtiņš vienmēr cerēja izbraukt uz manu vārdu, un es jutos izmantota, jo pretī par to neko nesaņēmu. Es šajā projektā iesaistījos ar visu sirdi un sevi dedzināju, bet netiku novērtēta," sašutusi ir Samanta un neslēpj, ka bijušas arī citas problēmas.

"Tas nav normāli, ja, dodoties uz koncertu, ir jābaidās par savu drošību, jo šoferis ir alkohola reibumā. Tas bija briesmīgi. Arī raiderī vienmēr kā galvenā prasība bija alkohols, bet par to, vai man būs ūdens, vispār nebija padomāts.

Bieži viņš uz koncertiem brauca kopā ar nenormālu draugu varzu, un mums pašiem, māksliniekiem, baksteidžā pat nebija, kur mierīgi pasēdēt un sakopot domas pirms uzstāšanās," stāsta dziedātāja.

Tāpat bijušas situācijas, kad pēc koncerta Rassell menedžeris lūdzis Samantai sēsties pie auto stūres, jo pats bijis pārāk piedzēries, un visas šīs lietas krājušās, līdz dziedātajai mērs bijis pilns.

"Es ar sakostiem zobiem cietos, bet cik gan ilgi es ļaušu kāpt sev uz galvas?" retoriski vaicā Samanta un aicina arī citus dziedātājus rūpīgi padomāt, pirms iesaistīties sadarbībā ar šo menedžeri.

Viņa neslēpj, ka projekts bijis sirdij tuvs un tā dēļ viņa pat atsacījusies no vairākiem piedāvājumiem kā solo māksliniecei, tomēr ilgāk to izturēt nav spējusi. Attiecības ar Rassell, kurš bijis dziedātājas elks jau no bērnu dienām, pagaidām ir nedaudz sašķobījušās, bet Samanta cer, ka viss nokārtosies.

"Ruslans baidās kaut ko mainīt, un viņa acīs es tagad esmu tā sliktā, kas visu ir sabojājusi, lai gan es gribēju tikai labu," atzīst Samanta, kura gan trīs ieplānotos koncertus "aiz cieņas pret saviem faniem" ar Rassell vēl nodziedās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!