Foto: Privātais arhīvs

Šovā Okartes skatuve radītās grupas nu un dalībnieks Nauris Brikmanis kļuvis par precētu vīru – septembra sākumā viņš apprecējis savu ilggadējo draudzeni Aiju Selgu (abi attēlā). To, ka ir viens otram īstie, abi saprata tieši muzikālā šova laikā.

"Apprecējāmies 7. septembrī nelielā ceremonijā Ķekavas luterāņu baznīcā tuvu draugu un ģimenes lokā," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Nauris, minot, ka viņa sieva pieņēmusi arī vīra uzvārdu, kļūstot par Aiju Selgu-Brikmani.

Puisis smejas, ka pēc ieiešanas vīra kārtā viņa dzīve nebūt nav sagriezusies kājām gaisā - Nauris neesot no puišiem, kuri baidās saistību, bet gluži otrādi - puisim svarīgi ģimeni noformēt oficiāli. Tas, ka ziņa par viņa kāzām varētu nepatikt pievilcīgo puišu grupas fanēm, Nauri nebaida.

"Es ceru, ka meitenes par mums tomēr fano mūzikas dēļ," smejas simpātiskais puisis. Ar savu Aiju puisis ir kopā jau četrus gadus, tiesa, laikā, kad Nauris atradās Okartes šovā, abi bija pašķīrušies, lai pēc tam atkal saietu kopā.

"Tā jau dzīvē ir - vajag paņemt pauzi, lai saprastu, cik daudz tev šis cilvēks nozīmē. Pēc pusgadu ilgas atšķirtības abi sapratām, ka esam viens otram īstie," atklāj Nauris. Drīz sekojis bildinājums, un pēc nupat dzertajām kāzām loģisks turpinājums būtu kāda atvasīte, taču šajā ziņā pāris nesteigsies.

"Vismaz tagad par bērniņu vēl nedomājam," atzīst Nauris. Pēc kāzām pāris devies romantiskā ceļojumā, apskatot Eiropas skaistākās pilsētas.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!