Foto: Mavrix/Scanpix

Populārā barbadosiešu dziedātāja Rianna ir tikai 24 gadus veca, tomēr daudzi cilvēki uzskata, ka ir vērts tērēt naudu par viņas koncertiem vai albumiem. Līdz ar to Riannai ir ļoti daudz naudas, lai dažādās pasaules malās iegādātos nekustamos īpašumus.

Tiesa, laiku pa laikam kādu iemeslu dēļ mājas ir jāpamaina, tāpēc nekustamo īpašumu aģentiem Rianna uzticējusi pārdot vienu no savām mājām - 8,520 kvadrātpēdas lielo savrupmāju Losandželosas rajonā Beverlihilsā. Par šo īpašumu Rianna grib iegūt 9,95 miljonus dolāru.

Kā vēsta ārvalstu mediji, mājā ir septiņas guļamistabas un deviņas vannas istabas, kā arī kinozāle, trenažieru zāle, biljarda istaba, bibliotēka, liels baseins, bet kā īpašu ekstru aģenti min skatu uz Losandželosu, kas no šīs mājas terases esot 270 grādu platumā.

Starp citām mājas priekšrocībām sludinājumos minēts granīta kabinets, nerūsējoša tērauda virtuves iekārta, espreso gatavošanas aparāti, piekaramie zamša griesti, glīti kopts mauriņš un daudzas citas lietas, kas kopumā veidojot "rokmūzika šiku".

Lai gan oficiāli šī māja tiek pārdota kā parasts Losandželosas nekustamais īpašums, pēc fotogrāfiju izplatīšanas tiek lēsts, ka vismaz 20 procentus cenas sastādīs tieši pievienotā vērtība, ka mājā dzīvojusi pati Rianna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!