Foto: DELFI

Latvijas autosportiste Karlīne Štāla (attēlā) šobrīd aktīvi iesaistījusies Rally Liepāja - Ventspils 2013 organizēšanā, kas sāksies jau nākamā gada februārī un noteiks daļu Štālas nākamā gada profesionālo plānu, tomēr ikdienā pievilcīgajai sportistei atliek arī laiks, ko veltīt sievišķīgām vājībām.

"Reizēm esmu sastapusies ar nelielu līdzcilvēku pārsteigumu, uzzinot, ka man patīk ne tikai mašīnas un ātrums, bet arī pucēšanās un dažādi sievišķīgi nieciņi.

Tomēr noteikti nevēlos piekrist viedoklim, ka autosports ir domāts vien vīriešiem, un ceru, ka ar saviem profesionālajiem sasniegumiem esmu pierādījusi, ka tajā ļoti labi var veikties arī sievietēm.

Manuprāt, es pati esmu tipiska sieviete. Ikdienā man ļoti patīk ar skaistumkopšanu saistītas lietas, iepirkšanās un pat romantiskas filmas," sarunā ar DELFI Izklaide smej Štāla.

"Ikdienā pievēršu samērā lielu uzmanību savam ārējam tēlam, jo man patīk to darīt. Man patīk rūpēties par sevi un labi izskatīties, tomēr es nepielietoju neierastas vai vēl neredzētas skaistumkopšanas metodes.

Lielākoties ievēroju tos pašus sejas un ķermeņa kopšanas pamatprincipus, ko citas sievietes. Arī izskatīties un justies skaistākai un laimīgākai man vienā mirklī ļauj pavisam tradicionāli sievišķīgi knifiņi.

Piemēram, iecienītākā lūpu krāsa, smaržas vai friziera apmeklējums. Uzskatu, ka tādas sievietēm raksturīgas lietas kā jaunu kurpju vai kleitas iegādāšanās patiešām strādā, liekot uz doto mirkli justies labāk," stāsta sportiste.

Vienotas formulas, kas sievišķības uzplaucēšanā derētu ikvienai sievietei, Štālas krājumā gan nav, tomēr sportiste labprāt atklāj savu galveno laba izskata priekšnoteikumu.

"Gan skaistumkopšanas, gan savas iekšējās pasaules uzlabošanas paņēmieni katrai sievietei ir savi, tādēļ, ja kaut kas der vienai sievietei, tad, iespējams, ka citai tas būs kas pavisam nepiemērots.

Tomēr ir arī pāris lietu, kas visām sievietēm ir kopīgas. Uzskatu, ka viens no lielākajiem priekšnoteikumiem tam, lai sieviete izskatītos labi, ir sakārtota un harmoniska iekšējā pasaule.

Visiem taču zināms, ka, ja sievietes emocionālais stāvoklis būs līdzsvarā, tas atspoguļosies arī viņas izskatā. Manuprāt, nelaimīgu dvēseli nav iespējams noslēpt ne ar kādiem kosmētikas brīnumlīdzekļiem vai smalkiem tērpiem," nosaka sportiste.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!