Foto: DELFI

Otrdienas, 27. augusta, vakarā šovā Jaunā talantu fabrika norisinājās pirmā izbalsošana, bet jau trešdienas rītā jauniešu pulciņam pievienojās jauna dalībniece.

Otrdien uz izbalsošanas svītras sēdās trīs dalībnieki - kā vājākās koncertā tika novērtētas Rita un Guna, bet iekšējā balsojumā par pārējo jauniešu upuri krita nevainīgais Mārtiņš.

Skatītāji lēma, ka no tālākas cīņas par šova galveno balvu - ceļojumu - ir jāizstājas Gunai Leščinskai, un uz īsu brīdi šova telpās palika tikai 11 dalībnieki.

Tas mainījās trešdienas rītā, kad šova telpās ievācās jauna dalībniece - 23 gadus vecā DELFI Sievietēm žurnāliste Evija Krūmiņa (attēlā), kuru pārējie jaunieši sagaidīja ar skaļām ovācijām.

Vērīgākie televīzijas skatītāji Eviju atceras kā Normunda Jakušonoka vadītā Rīgas zelta kora dalībnieci, bet pati Evija, iepazīstoties ar jaunajiem kolēģiem, atzina, ka ir saticīga, cenšas ne ar vienu īpaši nestrīdēties, bet kā lielākos mīnusus norādīja, ka dažreiz mēdz paslinkot, bet brīžiem ir pārāk liela pedante.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!