Foto: Publicitātes foto

Šovam Okartes skatuve 2 tuvojoties finālam, ekrānā atkal tiek demonstrētas visai pikantas jauniešu izklaides un vētrainas ballītes. Producents un mūziķis Kaspars Pudniks (attēlā), kurš pirms mēneša nebaidījās publiski kritizēt šova veidotājus par izlaidīga dzīvesveida propagandu, spiests secināt, ka LNT viņa kritiku nav ņēmusi vērā, toties sarosījusies policija.

"Šova veidotāji uzskata, ka manas pamatotās sūdzības nav jāņem vērā un apgalvo, ka suņi rej, bet karavāna ejot tālāk. Viņiem galvenais ir reitings, taču cik tālu var iet - kur ir tā robeža tam, ko uzskatām par normālu?" sarunā ar DELFI Izklaide par LNT visatļautību sašutis Pudniks.

Šova pēdējā ballītē Okartes skatuvē pikantērijas sasniedza īpaši augstu līmeni, kad meitenēm nācās mesties ceļos pie zēnu bikšupriekšām, lai apēstu tur iespraustos banānus.

"Kas būs tālāk? Varbūt rādīsim pornogrāfiju ar Raimonda Paula mūziku, lai izglītotu bērnus? Rādīsim, kā pareizi smērēt lubrikantu - nu, nu tas taču arī izglītības nolūkos!" ironizē bērnu vecāku viedokļa aizstāvis.

Spriežot pēc pikantajām izdarībām, kuru skaits, šovam tuvojoties beigām, ekrānos tikai aug, Pudniks secinājis, ka LNT viņa sūdzības ignorējusi. Toties to nav darījusi policija.

"Policija secinājusi, ka manam iesniegumam ir reāls pamats un pateikuši paldies, ka rūpējos par bērnu veselību. Tās lietas gan tur notiek ļoti ilgi, jo iesniegums tiek pārsūtīts no vienas iestādes uz otru, taču tas kaut ko pierāda gan," likuma sargu atbalstu ieguvis taisnības cīnītājs.

Pēc skandāla ar LNT jaunais producents jūt, ka apkārtējie sadalījušies divās frontēs - vieni aizrāda, ka nav jāspļauj akā, no kuras pašam jādzer, bet otri sit pa plecu un uzslavē.

Lai gan viens pats stājies pretī milzīgai telekompānijai un veselai šovbiznesa industrijai ar Latvijas cienījamākās ierakstu kompānijas direktoru Guntaru Raču priekšgalā, Pudniks cīņas nebaidās.

"Par ko man jābaidās? Aizsūtīju Račam e-pastu, ka esmu gatavs tiesāties. Račs man atbildēja, ka esmu mazs, nekam nederīgs un skaudīgs šovu vēmeklis, kas greizsirdības vadīts rej virsū.

Viņš būtībā apgalvoja, ka jebkurš, kurš iegūst popularitāti šovā, ir niecība, kura viedoklī nav vērts ieklausīties," par nekorekto atbildi sašutis Pudniks, spriežot par to, vai ar šādu tekstu Račs nepasmejas reizē arī par okartiešiem. Viņš gan negatavojas neko pārmest Račam, jo pieļauj, ka tas, dzejnieks būdams, tekstus par vēmekļiem izmantojis dziļi filozofiskā nozīmē.

Jaunais producents vispār sašutis par to, kā šova veidotāji izturas pret jauniešiem. Viņu šokējis gadījums, kad Sandijai Vīgantei pats šova vokālais pedagogs Edgars Kramiņš par dziedājumu koncertā ielicis trijnieku.

"Padomājiet paši - jaunieši tiek paņemti šovā, viņi iztur konkursu - tas nozīmē, ka viņiem ir zināms talants, ko šovā iecerēts attīstīt. Bet koncertā, kad cilvēks nodzied, iznāk lielais speciālists Kramiņš, kura uzdevums bija attīstīt talanta spējas un iemācīt dziedāt vēl labāk, un publiski pazemo šo cilvēku, apgalvojot, ka tas neko nemāk.

Sanāk, ka šova veidotāji paši paņēma talantīgu cilvēkus, māca viņus, bet pēc tam publiski pazemo, apgalvojot, ka neko jau viņi nemāk," par šova veidotāju spēlītēm sašutis Pudniks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!