LNT sirsnīgā projekta Dziedošās ģimenes dalībnieki Riču ģimene no Rīgas veiksmīgi turpina dalību šovā un uz katru šova raidījumu nopietni piestrādā gan pie repertuāra izvēles, gan krāšņiem tērpiem.

Visi trīs Riču ģimenes pārstāvji - divi Kaspari un Rinaldo (attēlā) - Dziedošo ģimeņu šova laikā jau paguvuši izpildīt dziesmas dažādās pasaules valodās. Riču ģimenes mēģinājumi notiek dažādas vietās - viens no pēdējiem noticis romu izcelsmes dziedātāja Rinaldo draudzenes Elīnas vecāku dzīvoklī.

Ģimenes lielākais runas vīrs Kaspars Pudniks neslēpj, ka skatītāji no viņiem gaida krāšņu un ugunīgus priekšnesumus. "Visa nedēļa šobrīd tiek dzīvota tām četrām minūtēm uz skatuves, ko tiešraidē skatītāji var vērot svētdienu vakaros," stāsta Pudniks un atklāj, ka šajā svētdienā Riču ģimene dziedās par cāļiem.

Dziedātājs Rinaldo plašākai sabiedrībai kļuva zināms pēc LNT šova Divas zvaigznes, kad viņš dziedāja duetā ar kādreizējo Saeimas spīkeri Ingrīdu Ūdri. Kopš tās reizes Rinaldo ir ļoti mainījies. Ja iepriekšējā LNT šova laikā viņš nebija tik atvērts, tagad Rinaldo vairs nevairās no komunikācijas un atklāti stāsta par lietām, kas viņam patīk visvairāk.

No mūzikas lauciņa Rinaldo iemīļotākie izpildītāji ir Stīvs Vonders, Maikls Džeksons, Robijs Viljamss, Dima Bilans un Eltons Džons. Romu izcelsmes dziedātājs vienīgi neklausās smago roku, bet it īpaši viņam nepatīk Merilins Mensons.

Rinaldo mīļākās multfilmas ir Šreks, Ledus laikmets, Iļja Muromietis, Nu, pagaidi!, Brēmenes muzikanti un Brālītis un Karlsons. Savukārt viņa filmu topā ir romantiskās un komēdiju žanra filmas Titāniks, Matrix, Amerikāņu pīrāgs, August Rush, Gredzenu pavēlnieks un Zāģis.

Romu dziedātājam visvairāk garšo suši, krabju nūjiņas, hamburgeri, frikadeļu zupa, kā arī vistas filejas karbonāde ar frī kartupeļiem. No dzērieniem viņš priekšroku dod dievišķajai Coca-Colai un multivitamīnu sulai. Negaršo Rinaldo vienīgi piena zupa un greipfrūti.

Lai uzturētu savu fizisko formu, Rinaldo vakaros mājās vingro, dažreiz dodas izjādē ar zirgiem. "Brīvo laiku visbiežāk pavadu mīļotās un draugu kompānijā. Patīk atpūsties ar draugiem Līvu akvaparkā un uzspēlēt biljardu," par savām prioritātēm nebeidz stāstīt Rinaldo.

Foto: Riču ģimenes privātais arhīvs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!