Foto: F64
Slavenais "vēja brālis" un pasākumu vadītājs Frīdis jeb Aivars Freimanis (attēlā) pēdējos piecus gadus nemainīgi sver 103 līdz 105 kilogramus, taču viņš lieliski atceras, kā notika neatgriezeniskās izmaiņas viņa ķermeņa svarā.

"Jaunībā svēru 80 kilogramu un labi atceros, kā tiku pie sava vēdera. Tas notika 1994. gadā, kad ar draugiem aizbraucu uz Vācijas alus festivālu Oktoberfest," intervijā žurnālam Patiesā dzīve stāstījis baikeris.

"Mēs tur dzērām 10 litrus dienā! Cienījamie, aizejiet uz kādu bāru un izdzeriet piecus kausus alus. Tie būs tikai divarpus litri, bet mēs izdzērām desmit! Un vēl ēdam grilētas vistas un cūku kājas. Šādā režīmā nodzīvoju desmit dienas un tiku pie vēdera. Es gan nekad neesmu mēģinājis no tā tikt vaļā. Tas netraucē. Es parasti saku, ka man vēders nav no alus, bet gan - priekš galus," stāstījis Frīdis.

Tomēr Frīdis noliedz, ka šis faktors viņam jebkādā veidā traucētu. "Ko mēs saucam par lieko svaru? Ja vari aizšņorēt kurpes un paskriet, tad viss ir kārtībā. Tad nekā lieka nav, tas viss ir mans."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!