Foto: PantherMedia/Scanpix
Juglas dzīvnieku patversme "Labās mājas", sadarbībā ar tautas orientēšanās sacensībām "Magnēts", 16. februārī organizē patversmes vēsturē unikālu pasākumu - orientēšanās sacensības ar suņiem "Robins mežā - ziemas posms", informē patversmes pārstāvji.

"Patversmes "Labās mājas" teritorijai pieguļošajā mežā izvietotajā orientēšanās trasē, savus spēkus un veiksmi aicināti izmēģināt aktīva un veselīga dzīvesvieda piekritēji un ikviens, kurš uz februāra vidu atlicis apņemšanos šogad sākt dzīvot veselīgāk," aicina "Labo māju" pārstāve Linda Zirdziņa. 

"Mūsu brīvprātīgie un suņu saimnieki ir novērtējuši, cik enerģijas jauniem darbiem un prieka sniedz pastaigas ar suņiem. Tādēļ aicinām nelaist garām šo lielisko iespēju un no piecām sacensību kategorijām izvēlēties, kurā piedalīties. 

Tās būtu: "Es un mans suns mežā", "Es un patversmes suns mežā" (patversmes brīvprātīgajiem), "Es mežā", "Komanda mežā", "Ģimene mežā". Kā rāda nosaukumi, piedalīties var gan ar suni, gan bez, arī komandā līdz 4 cilvēkiem. 

Domājam, ka mums izdosies izveidot jauku tradīciju un tiksimies arī turpmākajās sacensībās "Robins mežā"," teic Zirdziņa. 

Sacensību sākums plkst. 12.00 (reģistrācija no 11.30). Apbalvošana 15.00. 

"Pasākumu vadīs aktieris Andis Bulis. Sildīsimies ar tēju un, pēc trasē pavadītā laika, stiprināsimies ar zupu. Tiem, kas "Labajās mājās" vēl nav viesojušies, interesanta būs ekskursija pa patversmi.
Visas dienas garumā darbosies radošā darbnīca bērniem "Robins zīmē, griež un līmē".

Mūsu atbalstītāji ir parūpējušies, lai balvas priecē visus pirmo trīs vietu ieguvējus, bet patīkamus pārsteigumus saņems ne viens vien dalībnieks!" sola patversmes pārstāve.

Dalības maksa ir ziedojums "Labo māju" simtgalvainās saimes uzturēšanai, 5 euro individuālajās kategorijās un 10 euro komandām. 

Iepriekšreģistrēšanās sacensībām līdz 14.februārim robins.meza@inbox.lv

Ar detalizētu pasākuma programmu un noteikumiem dalībniekiem, lūdzam iepazīties www.patversme.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!