Foto: Vida Press
Zelta retrīveri ir pazīstami ar savu maigo dabu, taču kāda kucīte vārdā Beilija (attēlā), iespējams, ir viena no pacietīgākajiem suņiem pasaulē.

Tā kā Beilija ir iecienījusi ļoti "cilvēciskas" aktivitātes - spēlēt kārtis, mazgāt auto, sērfot internetā, dzert vīnu utt., viņai sociālajā tīklā Instagram ir uzradies prāvs sekotāju pulciņš - vairāk nekā deviņi tūkstoši.

Beilijas saimnieki ir Džons un viņa līgava Aleksa no Nebraskas štata Omahas, un viņi stāsta, ka neparastas izpausmes Beilijas uzvedībā pamanījuši, kopš viņa bija tikai mazs kucēniņš, kad Beilija sēdējusi un stāvējusi "gluži kā cilvēks".

"Mēs sākām uzņemt fotogrāfijas, un šķita, ka Beilijai tas patīk tikpat ļoti, cik mums pašiem. Turklāt izrādījās, ka Beilijai ir neiedomājama pacietība un talants uz pozēšanu pat tad, kad viņa ir ietērpta cilvēku drēbēs.

Džons atzīst, ka Beilijas fotogrāfijas populāras kļuvušas nevis tāpēc, ka šī būtu oriģināla ideja (internetā ir simtiem suņu, kas pozē līdzīgās situācijās), bet gan tāpēc, ka viņu kucīte to dara ar "man nav ne jausmas, kas notiek" sejas izteiksmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!