Kāds Ņujorkas metro pasažieris aizvadītās nedēļas nogalē saņēma brīvbiļeti vienam mēnesim, uzvarot konkursā par neglītākās metro žurkas fotogrāfiju, ziņoja laikraksts New York Post.

Pasažiera Maikla Spivaka fotogrāfija, kurā redzama augoņiem klāta brūnspalvaina žurka (attēlā), uzvarēja Transporta darbinieku arodbiedrības rīkotā konkursā.

Spivaks vietējiem medijiem pastāstīja, ka ieraudzījis šo žurku ap trijiem no rīta Septītās avēnijas metro stacijā Manhetenā. "Tā [žurka] bija tik riebīga, es vienkārši nodomāju, ka man tā jānobildē. Es [fotogrāfiju] parādīju savai darba kolēģei, un viņa izskrēja no istabas, tā bija tik neglīta," sacīja Spivaks.

Konkurss, kurā metro pasažieri bija aicināti iesūtīt viņu uzņemtās neglītāko žurku fotogrāfijas, bija daļa no Transporta darbinieku arodbiedrības kampaņas Metro bez žurkām (Rat Free Subways), kuras mērķis bija pievērst uzmanību šo grauzēju izplatībai Ņujorkas metro.

Spivaks atzina, ka ir pateicīgs neglītajai žurkai, kas viņam nodrošinājusi bezmaksas braukšanu metro uz vienu mēnesi. "Ja tā spētu mani saprast, es novēlētu veiksmi tās žurcīgajā dzīvē," sacīja Spivaks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!