Foto: Publicitātes foto

Sociālajā tīklā Facebook arvien lielāku popularitāti iegūst domubiedru grupa Badly Stuffed Animals (Slikti izbāzti dzīvnieki), kas pilnīgi negaidot kļuvusi par jaunu interneta hitu.

Dīvaino taksidermijas kļūmju apkopojumam Facebook izdevies piesaistīt jau 12 500 sekotājus. Komentāros daži jaunā "stulbinga" sekotāji ierakstījuši, ka nezina - smieties vai raudāt par šiem attēliem, bet citi saskata līdzību ar sev pazīstamiem cilvēkiem.

Fotogrāfijās izbāztie dzīvnieki arī attēloti savādās pozās - piemēram, čemodānā iebāzts kamielis, suns, kas apkampis globusu, un vāvere ekshibicioniste.

Citi attēli savukārt atklāj, ka dzīvnieku izbāzeņus veidojuši iesācēji vai neprofesionāli taksidermisti, piešķirot tiem īpaši baismīgus vaibstus.

Jau iepriekš ziņots, ka Jaunzēlandē dzīvojošais mākslinieks Endrjū Lankasters kļuvis visā pasaulē populārs, izgatavojot mutantus, kas atgādina būtnes no antīkās mitoloģijas. Tomēr skaidrs, ka Lankastera taksidermiskajām fantāzijām ir maz saistības ar negribētām dīvainībām vienkārša prasmes trūkuma dēļ.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!