Foto: Vida Press

Amerikāņu fotogrāfe Aleksandra Kroketa laidusi klajā foto albumu ar nosaukumu Metal Cats - tajā apkopotas bildes, kurās mataini un tetovēti metālisti pozē kopā ar saviem kaķīšiem.

"Kad nolēmu veidot šo foto albumu, uzrakstīju 30 saviem paziņām metālistiem, kuriem, kā zināju, bija kaķi. Prasīju, kā viņi reaģētu uz šādu muļķīgu ideju. Un viņi visi teica: "Vai, cik lieliska ideja!"," par idejas tapšanu stāstījusi grāmatas autore.

Pati Aleksandra kopš 14 gadu vecuma "tusējusi" ar metālistiem, tāpēc sameklēt modeļus nav bijis grūti, lai gan kopumā visa projekta realizēšana aizņēmusi gandrīz četrus gadus.

Viņa ceļojusi pa ASV rietumu krastu un fotografējusi metāla mūzikas fanus un industrijas darboņus, tostarp arī mūziķus no tādām grupām kā Black Goat, Lightning Swords of Death, Murder Construct un Napalm Death.

Grāmatā pie katras fotogrāfijas ir arī kaķa vārds, un tas, kā jau var paredzēt, lielākoties ir žanram atbilstošs - bildēs redzami kaķi vārdā Skeletonwitch, Morbid Angel, Nausea un tamlīdzīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!