Foto: Privātais arhīvs

Latvijas skandalozākais skatuves mākslinieks Sandis Kiops (attēlā) nebeidz šokēt - mūziķis, kurš esot izmīlējis vismaz simts sievietes, tostarp populāras skatuves mākslinieces, un ļāvies draiskulībām arī ar puišiem, nu atklāj pasaulei, ka iesaistījies seksuālajās rotaļās arī ar vīriešu kārtas mopsi.

Neķītrais sunītis pieder viņa nu jau bijušajai draudzenei, un, kā DELFI Izklaidei atklāj pats Kiops, četrkājainis esot bijis ''seksuāli izvirtis''.

''Tad, kad mēs ar draudzeni mīlējāmies, suns arī vēlējās būt klāt un piedalīties mīlas spēlē. Ieslēdzām viņu otrā istabā, bet viņš rēja un skrāpēja durvis tā, ka paseksot nebija iespējams. Bija viņš jālaiž iekšā pie mums.

Suns man seksa laikā ar šo meiču laizīja oliņas un meičai, saprotams, to vietu. Domāju, ka varbūt viņa ir to suni pati pie tā pieradinājusi. Jo suns, kā sajuta seksa smaržu, tā palika nikni aktīvs. Bet tās vēl ir puķītes no manas seksuālās dzīves,'' intīmā piedzīvojuma detaļas atklāj Kiops.

Nu jau Kiopa un viņa draiskās draudzenes ceļi šķīrušies, un līdz ar to beidzies arī mūziķa un suņa mīlasstāsts. Estrādes mākslinieks uzskata, ka sunīša iesaistīšana mīlas rotaļās neesot nekas nosodāms, ja vien dzīvnieks pats to vēlas.

"Mans viedoklis par šo tēmu ir pavisam brīvs: ja sunītis vēlas piedalīties rotaļās un viņu speciāli neviens pie tā nespiež, tad es neredzu tur nekādu problēmu,'' uzskata Kiops.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!