Foto: Vida Press
Internetā lielu popularitāti iemantojis kārtējais kaķis, kura sejas apspalvojums dikti atgādina ūsas, kas rotāja Trešā reiha vadoņa Ādolfs Hitlera seju.

Šis Ēģiptes īsspalvainais kaķis dzīvo Ņūdžersijā, un viņa saimniece Kristīne Gonzalesa ūsu dēļ viņu nosaukusi par Stache (saīsinājums no angļu vārda moustache - ūsas).

Ūsaini viņa esot paņēmusi, kad viņš bija septiņus mēnešus vecs. Toreiz dzīvnieks vēl bijis visai kautrīgs, taču laika gaitā kļuvis par pašpārliecinātu radījumu, kas reizēm prot sastrādāt arī kādas blēņas.

Medijiem Gonzalesa pastāstījusi, ka viņas kaķis ir īsta personība, un viņa raksturam un neparastajam izskatam nespēj pretoties neviens no viņas draugiem, kam nācies ar kaķi iepazīties.

Kā pieklājas, ūsainis ir arī liela zvaigzne sociālajos tīklos - vairāk nekā 600 tūkstoši cilvēku Reddit un Imgur resursos seko kaķa ikdienas gaitām.

Jau vēstīta, ka Hitleram līdzīgi kaķi nav nekas neparasts, un ir pat izveidota īpaša mājaslapa, kas veltīta tikai un vienīgi tiem kaķiem, kuri pēc sejas neko daudz neatšķiras no fīrera.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!