Foto: Kadrs no video
Kādai ģimenei Kalifornijas štata pilsētā Beikersfīldā nesen nācies piedzīvot nepatīkamu atgadījumu – viņu četrus gadus vecajam puisēnam uzbrucis suns, un, iespējams, zēns būtu guvis nopietnākas traumas, ja uzbrukumā nebūtu iesaistījusies īpaši drosmīga kaķene.

Drošības kameru videomateriālā redzams, ka zēns ar velosipēdu braukājies pa pagalmu, kad viņam pielavījies kaimiņu labradors, kurš iekodies puisēnam kājā un vilcis viņu prom.

Pēkšņi notikumos iesaistījusies kaķene Tara, kura metusies virsū par sevi krietni lielākajam dzīvniekam. Lai cik pārsteidzoši arī tas nešķistu, suns no niknā kaķa uzlidojuma izbijies un laidies prom, bet Tara vēl sunim sekojusi.

Bērna māte metusies pie zēna, lai pārliecinātos, cik stipri viņš ir cietis, bet suns, kurš turpinājis riņķot ap māju, iekodis arī viņai, kad sieviete centusies viņu aizbiedēt.

Zināms arī kā spraigie notikumi beigušies - zēnam slimnīcā uz koduma uzliktas desmit šuves, bet astoņus mēnešus vecā labradora saimniekam savu mīluli nāksies iemidzināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!