Foto: Mango

Savulaik kā TV "seja" popularitāti iemantojusī Anna Lieckalniņa (attēlā), kura pēdējā laikā no šovbiznesa pakāpusies nostāk, lai nodotos teoloģijas studijām, sākusi strādāt dziedniecības sfērā kopā ar pazīstamo dziednieku Mairi Virsi un jau izglābusi kādu sievieti no neauglības.

Kā ziņo žurnāls Kas Jauns, īstenojot kādu sen lolotu sapni, Lieckalniņa sākusi strādāt par Ēriksona terapijas konsultanti, risinot arī cilvēkus interesējošus teoloģiskus jautājumus. Klienti pie Annas var vērsties viņas jaunatvērtajā kabinetā Latvijas Zinātņu akadēmijā.

Jaunās terapeites īpašās spējas jau slavē pašmāju dziednieks Mairis Virsis. Viņš žurnālam atklāj, ka jau sen sajutis TV "sejas" gara spēku un nupat pat uzaicinājis viņu kļūt par konsultanti topošajā alternatīvās dziedniecības speciālistu mācību centrā, kas Zinātņu akadēmijā durvis vērs oktobrī.

Pazīstamais dziednieks novērojis, ka Lieckalniņa spēj cilvēkiem palīdzēt garīgā ziņā - TV dīva spējot palīdzēt pat gadījumos, kad viņš kā dziedniecības profesionālis nespēj līdzēt, tāpēc abi sākuši sadarboties.

"Nesen viena sieviete, kuru mocīja neauglības problēma, vērsās pie manis, tomēr es redzēju, ka viņai ir nevis fiziska kaite, bet gan psiholoģiska vaina.

Sievietei ieteicu doties vizītēs pie Annas, un pēc vairākām tikšanās reizēm viņai nudien izdevās palīdzēt - nu jau paciente ir mazuļa gaidībās," par Lieckalniņas paveikto brīnumu žurnālam stāstījis Virsis.

Viņš spriež, ka Annai ir īpašs talants darbā ar sievietēm, kurām ir attiecību problēmas, un atklāj, ka Lieckalniņa esot garā ļoti spēcīgs cilvēks. Izrādās, ka TV "sejas" rados bijuši spēcīgi burvji.

Arī pati Lieckalniņa žurnālam atklāj, ka jau no bērnības sarunājoties ar Dievu un jaunībā Dievam esot apsolījusi palīdzēt cilvēkiem, kad pati gūs dzīves pieredzi. Lieckalniņa pati studējusi teoloģiju un pretrunas ar Bībeli dziednieka nodarbē nesaskata.

"Arī Jēzus dziedināja slimos," teic Lieckalniņa, piebilstot, ka nevar nosodīt cilvēku par to, ka viņš palīdz izveseļoties gadījumos, kad tradicionālā medicīna ir bezspēcīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!