Kāds Misisipi štata iedzīvotājs apgalvo, ka nošāvis leģendāro briesmoni čupakabru, un līdz ar to ir pierādījis, ka šī radība dabā reāli pastāv, nevis ir tikai mīts, kā to apgalvo skeptiķi.

Kā pēcāk portālam ClarionLedger pastāstījis 28 gadus vecais Metjū Harels, ar dīvaino radību viņš esot sastapies brīdī, kad gājis apskatīt savu vistu būri.

"Neilgi pirms šī gadījuma kaimiņš man pastāstīja, ka kaut kāda radība nokodusi trīs viņa vistas. Nodomāju, ka noteikti tas būs bijis jenots, bet tomēr aizgāju arī uz savu kūti. Tomēr, kad no tumsas ieraudzīju divas saskanas acis, uzreiz sapratu, ka tas nav nekāds jenots," stāstījis vīrietis.

Pēc Metjū vārdiem, viņam dzīvnieku nācies nošaut, jo tas ne vien nav nobijies no cilvēka klātbūtnes, bet pat mēģinājis viņam uzbrukt.

"Viņš ne tikai pagriezās pret mani - zvērs no laktas nolēca kā kaķis. Kamēr es nekustīgi stāvēju, viņš man lēnām tuvojās. Es skaidri varēju saskatīt viņa zobus un sarkanās acis. Kad viņš notupās pirms lēciena, tad gan es viņam nedevu iespēju," atcerējies Metjū.

Nošāvis dzīvnieku, viņš to sācis apskatīt. Zvērs gandrīz pilnībā bijis bez apspalvojuma, ar gariem nagiem ķetnu galos.

"Tas nelīdzinājās nevienam no zvēriem, kādus jebkad mūžā biju redzējis mūsu apkaimē. Mans suns pārbijās pat no tā monstra līķa," baisos notikumus atstāstījis fermeris.

Pēc "plikā kverpļa" atrādīšanas kaimiņiem, visi ciemata iedzīvotāji nonāca pie secinājuma, ka Metjū nošāvis čupakabru - leģendāro briesmoni, kurš dzīvniekus vispirms nogalina, bet pēc tam no viņiem izsūc asinis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!