Kāds vīrietis no Kentas grāfistes Anglijā kļuvis par aculiecinieku neparastai dabas parādībai – interesanti izveidotai mākoņu figūrai, ko viņš pats dēvē par "Dieva roku".

"Es nekad neko tamlīdzīgu nebiju redzējis. Tas izskatījās tik fantastiski, ka uz mirkli man šķita, ka tas nemaz nav reāli," tabloīdam Mirror stāstījis 38 gadus vecais Deivids Kristi.

Viņš ar sievu esot stāvējis uz savas mājas lievenīšu un vērojis, kā tuvojas negaiss, kad pēkšņi starp mākoņiem it kā izspraukusies gigantiska roka.

"Es saprotu, cik neparasti tas izklausās, bet figūra man patiešām atgādināja Dieva roku, kas sniedzas mums pretim. Mēs ar sievu abi esam fotogrāfi un esam redzējuši ne mazums interesantu tēlu, bet ko tādu redzējām pirmo reizi.

Lai gan es skaidri apzinos, ka mēs novērojām retu dabas parādību, mani joprojām neatstāj doma, ka tas saistīts ar augstākiem spēkiem," komentējis Deivids.

Jau ziņots, ka ne mazāk mistiska parādība Anglijā tika novērota arī pirms divām nedēļām - toreiz kāds vīrietis debesīs virs Norfolkas grāfistes iemūžināja skaidri saskatāmu "Dieva seju".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!