Foto: Privātais arhīvs

Divi Lielbritānijas iedzīvotāji interneta izsoļu vietnē eBay bija pārdošanā izlikuši spoguli, kas pēc viņu vārdiem, ir spoku apsēsts paranormālu aktivitāšu avots. Tagad spogulis jau pārdots – par to samaksātas 100 mārciņas.

20 gadus vecais students Džozefs Bērčs un 43 gadus vecais gleznotājs Sotiriss Čaralambuss, kuri savulaik šo spoguli nopirkuši, apgalvo, ka pēc pirkuma viņus sākušas vajāt dīvainas nelaimes.

Viņi kopā īrē dzīvokli Londonā un spoguli nopirkuši pirms dažiem mēnešiem. Tad arī abu īrnieku dzīve pārvērtusies par īstu murgu.

Gleznotājs britu medijiem stāstījis, ka pēc tam, kad spogulis parādījās viņu dzīvoklī, abi vīrieši naktīs sākuši mosties ar panikas lēkmēm un pat fiziskām sāpēm, kuras nav varējuši izskaidrot pat ārsti.

Savukārt students kādu rītu esot pamodies ar dīvainām rētām uz ķermeņa, it kā kāds viņu būtu saskrāpējis ar nagiem (attēlā apakšā). Viņš arī precizējis, ka vienmēr guļ viens, pats sev to nodarīt viņš nespētu un arī nekādi priekšmeti gultā neatrodas.

Tāpat "noburtajā" spogulī abi vīrieši laiku pa laikam saskatījuši dīvainas ēnas, bet mājās pastāvīgi pazudušas mantas. Reiz students vannas istabā dzirdējis triecienu, bet tur neviens nav bijis - tikai visi priekšmeti izmētāti pa grīdu.

"Esmu kļuvis par paranoiķi, man visu laiku ir sajūta, ka kāds mani novēro," žēlojies Džozefs, pieļaujot, ka spoguļa priekšā esot nogalināts cilvēks, tāpēc arī tas tik dīvaini uzvedas.

Tad viņi nolēmuši spoguli pārdot izsolē, un par to bijusi milzu interese. Tiesa, tikai uz apskatīšanos, nevis uz likmju likšanu. Rezultātā palicis tikai viens pircējs, kurš spoguli iegādājies par simts mārciņām. Viņš teicis, ka uzdāvināšot to savai bijušajai draudzenei.
Foto: Privātais arhīvs
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!