Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Netrūkst tādu, kas tic, ka mums blakus mīt pārdabiskas būtnes un mūžībā aizgājušu cilvēku rēgi. Interneta vidē atrodamas neskaitāmas fotogrāfijas, kurās ļaudis saskatījuši spocīgus tēlus vai zīmes no aizkapa dzīves, un lielu ievērību nesen izpelnījies kārtējais mīklainais momentuzņēmums, kurā piefiksēts kaut kas neparasts.

19 gadus vecā Rouzija Bultone no Lielbritānijas ir kaislīga dažādu spokainu un mītiem apvītu vietu apceļotāja, un nesen meitene kopā ar draugiem naktī viesojusies Tinternas abatijas drupās Velsā, kur uzņemti vairāki foto.

Rouzija aģentūrai "Caters News Agency" pastāstījusi, ka jau agrāk savām acīm skatījusi rēgus, tomēr tas, ko viņa piefiksējusi abatijas drupās, pārspējis visu iepriekš redzēto. Kad meitene mājās pārskatījusi fotogrāfijas, vienā no tām viņa pamanījusi spocīgu tēlu, kas, viņasprāt, varētu būt kāda miruša mūka rēgs.

Kā pastāstījusi spoku medniece, naktī atrasties klostera teritorijā ir stingri aizliegts. Rouzija izvirzījusi versiju, ka mūka rēgs sargājis drupas no nelūgtajiem viesiem.

"Naktī tur nedrīkst iet. Mums bija sajūta, ka kāds tuvojas, mums bija bail, tāpēc aši skrējām prom. Es neko nenojautu par mūka spoku, līdz mājās pārskatīju bildes. Kad es aplūkoju fotogrāfijas, es biju viena pati. Biju pārbijusies," pastāstījusi Rouzija.

Tiesa, lai gan mūka rēgs pārbiedējis meiteni, viņa stingri apņēmusies vēlreiz atgriezties drupās un ļoti cer, ka šoreiz spoks būs draudzīgāks.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!