Pasaulē milzīgu popularitāti iemantojušās spēlītes "Pokemon GO" neprāts turpina izplatīties. Kāda sieviete, kura dzīvo Krievijas galvaspilsētā Maskavā, sūdzējusies policijā, ka viņu izvarojis pokemons.

Incidents noticis aizvadītajā nedēļā Tveras bulvārī, vēsta portāls "NTV". Viens no centrālajiem Maskavas policijas departamentiem saņēmis zvanu no satrauktas sievietes, kura apgalvojusi, ka viņai pret pašas gribu bijis sekss ar pokemonu.

Sieviete apgalvojusi, ka incidents noticis viņas dzīvoklī. Pirms miega dāma savu laiku īsinājusi, spēlējot "Pokemon GO" un tvarstot virtuālās radībiņas.

Viņa iemigusi, taču drīz vien pamodusies, jo viņu pārņēmušas dīvainas sajūtas. Atverot acis sieviete ieraudzījusi, ka viņu izvaro animēts mošķītis.

Dāma uzreiz izlēkusi no gultas, un radībiņa izgaisusi. Viņa tvērusi pēc sava viedtālruņa. Atverot "Pokemon GO" aplikāciju viņu pārņēmis liels izbīlis – dzīvoklī šiverējies tas pats pokemons, kurš viņu miegā izvarojis.

Pokemona piesmietā dāma policistiem sūkstījusies, ka vispirms viņa sūdzējusies savam vīram, taču tas pateicis, ka "viņa esot pilnīgi slima". Arī kārtības sargātāji viņas ziņojumu nav uztvēruši nopietni.

Sievietes identitāte tiek turēta noslēpumā, taču tuvs viņas draugs Ivans Makārovs izdevumam "Bloknot.ru", kas pirmais ziņojis par skandalozo notikumu, pastāstījis, ka dāma jau agrāk viņam sūdzējusies, cik daudz pokemonu rosās viņas miteklī.

Izvarotā sieviete viņam stāstījusi, ka dzīvoklī esot pārāk daudz pokemonu, tie čum un mudž visapkārt. Turklāt virtuālās radībiņas varot sajust arī suns, un četrkājainas mīlulis bieži sākot ne no šā, ne no tā riet.

Tāpat Ivans pastāstījis, ka cietusī ņēmusi vērā vīra padomu un sarunājusi vizīti pie psihologa, bet pokemona it kā izvarotās dāmas stāsts iemantojis uzmanību arī ārpus Krievijas robežām – par to jau vēstījis britu izdevums "The Daily Mail".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!