Mirstošais amerikāņu zinātnieks Boids Bušmens (Boyd Bushman) ierakstījis visai neparastu pirmsnāves video fragmentu, kurā viņš apgalvo, ka zina par notiekošo mistiskajā 51. zonā (Area 51) Nevadas štatā.

Pēc viņa vārdiem, 51. zonā ir gan citplanētieši, gan arī lidojošais šķīvītis, kura būvēšanas tehnoloģiju aizguvusi kompānija Lockheed Martin, kas nodarbojas ar nacionālās aizsardzības projektiem.

Pats Bušmens savulaik bijis zinātnieks un pētnieks korporācijā Lockheed Martin, un karjeras laikā izgudrojis vairākas tehnoloģiskas ierīces, par kurām saņēmis patentu, tomēr dažas Bušmena biogrāfijas detaļas joprojām ir miglā tītas.

Video sižetā, kas ierakstīts 2014. gada 7. augustā, Bušmens stāsta, ka dienu un nakti pie citplanētiešu kuģa strādā speciālistu komanda, kas šīs tehnoloģijas vēlas ieviest arī uz Zemes.

Šī gan nav pirmā reize, kas kāds kompānijas darbinieks apgalvo, ka Lockheed Martin pēta citplanētiešu lidaparātu, - jau iepriekš tās bijušais darbinieks Bens Rīčs atklāja, ka korporācijas pārraudzībā ir virkne supertehnoloģiju.

"Mūsu rīcībā jau ir līdzekļi starpzvaigžņu ceļojumiem, bet šīs tehnoloģijas ir slēgtas masu projektiem. Viss, ko vien jūs spējat iedomāties, mūsu rīcībā jau ir," savulaik teica Rīčs.

Savukārt Bušmena paziņojums ietver arī citplanētiešu aprakstu, kuru, pēc viņa vārdiem, 51. zonā ir divas grupas. Viņiem ir gari pirksti un ķepas ar plēvi, un viņi nāk no planētas, kas pazīstama ar nosaukumu Quintumnia.

Pēc ekspertu domām, uz nāves gultas izdarīts paziņojums par NLO skan visai pārliecinoši, tomēr bez papildu pierādījumiem skeptiķus pārliecināt neizdosies un mūžsenā polemika turpināsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!