Foto: NASA
Pasauli jau atkal pārsteidzis kārtējais atklājums uz Marsa. Amatieriem-ufologiem, kuri rūpīgi un līdz katrai sīkākajai detaļai izpēta visas fotogrāfijas, kas tapušas uz šīs planētas, kārtējo reizi izdevies piefiksēt kaut ko sensacionālu.

Izdevums The Mirror ziņo, ka franču pašpasludinātais ufologs un kosmosa izzinātājs Kristians Meiss, iespējams, veicis vienu no diženākajiem atklājumiem cilvēces vēsturē – pastāvot liela varbūtība, ka reliģija ir izplatīta arī uz Marsa.

Viņš NASA visurgājēja Curiosity uzņemtā bildītē, kas piefiksēta 2014. gada janvārī, saskatījis sabrukuša tempļa drupas un krustu. Pie sīkākas foto analīzes ķēries arī NLO pētnieks un konspirācijas teoriju piekritējs Skots Varings.

Varings, kurš ne vienu reizi vien analizējis amatieru-ufologu veiktos pētījumus NASA paspārnē tapušajās Marsa virsmas bildītēs, savā blogā pavēstījis, ka franču puisis veicis unikālu atklājumu.

NLO pētnieks prātojis, ka, ja attēlā redzamā aina tiktu piefiksēta no cita skatu leņķa, visticamāk, atklātos, ka krustiņš nemaz nav tik mazs, kā varētu likties. Arī klinšu krāvums, kas nodēvēts par tempļa drupām, viņu pilnībā pārliecinājis – Varings bildē nudien saskatījis senas svētnīcas jumta daļas.

Jau vēstīts, ka konspirācijas teoriju piekritēji pēdējos gados uz Marsa atklājuši daudz dīvainību. Savulaik kādā fotogrāfijā saskatīta gigantiska ķirzaka, bet citā bildītē pamanīta nacistu karavīra ķivere. Nesen tika ziņots, ka uz planētas piefiksēta milzu pele.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!