Foto: Vida Press

Jūnijā apritēs deviņi gadi, kopš pāragri mūžībā devās par popmūzikas karali dēvētais Maikls Džeksons. Tiesa, pat pēc nāves mūziķa vārds laiku pa laikam atgriežas ziņu virsrakstos. Šonedēļ tam iemesls bijis pagalam ērmots – viņa iecienītajā restorānā uz sienas saskatīts sātana ģīmis.

Ārzemju mediji vēsta, ka Džeksons savas dzīves laikā bieži mēdzis iegriezties Santamonikas restorāniņā "El Cholo", kurā viņam pat bijusi sava mīļākā vieta. Pēc mūziķa nāves par to atgādina viņa fotogrāfijas, kas piestiprinātas pie sienas.

Tiesa, kāds ēstuves darbinieks nesen pamanījis, ka pie galdiņa, kuru bija iemīļojis Džeksons, uz koka sienas izveidojušies dīvaini ornamenti, un daudzi ēdināšanas iestādes apmeklētāji līnijās saskatījuši paša nelabā ģīmja aprises ar visiem ragiem.

Turklāt restorāniņa darbinieks īpaši uzsvēris, ka tieši tajā vietā, kur blakus uz sienas pēkšņi parādījies sātana vaigs, savas dzīves laikā vienmēr esot sēdējis Džeksons. Tas, protams, licis izskanēt neprātīgām fanu versijām par mūziķa augšāmcelšanos nelabā veidolā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!