Foto: F64
Kamēr Latvija aiztur elpu jaunā Valsts prezidenta gaidās, noskaņojoties uz diskusijām un balsošanu visas dienas garumā, tolteku kalendārā daudz kas jau ir izlemts. Par vienu no Latvijas labākajiem ekstrasensiem atzītais gaišreģis, šamanis un astrologs Ivo Puriņš jau tagad var atklāt vēlēšanu nianses pēc šī kalendāra.

"Šīs prezidenta vēlēšanas solās būt teātra cienīga izrāde. Papētot iepriekšējās prezidenta balsošanas reizes jauno laiku Latvijas vēsturē, mēs redzam viena kandidāta drošu uzvaru bez citiem variantiem. Andris Bērziņš - vienīgais vērā ņemamais kandidāts. Valdis Zatlers - iepriekš izrunāts un saskaņots. Vaira Vīķe-Freiberga - ASV administrācijas "mīļi" ieteikta kandidatūra.

Šoreiz, pēc tolteku kalendāra skatoties, starta pozīcijas ir vienādas gandrīz visiem kandidātiem. "Gandrīz" nozīmē, ka Dolgopolova kungu, neskatoties uz viņa pragmatismu un taisnīguma izjūtu, kā Saskaņas pārstāvi neviens pie rullēšanas nelaidīs," DELFI Izklaidei skaidro Puriņš.

Savukārt pārējo trīs izredzes zināmā mērā atspoguļo tolteku kalendārs. Tolteki ir Atlantīdas zintnieku garīgie pēcteči, priesteru grupa, kosmisko zināšanu nesēji uz zemes, sakrālo zināšanu glabātāju kasta. Viņi tiek uzskatīti par maģiskās tradīcijas turpinātājiem mūsdienās.

Bondars šajā dienā var nospēlēt svarīgu lomu

"Vēlēšanu dienā Bondaram ir sakrālā vārda diena - (1 Jaguārs) 260 dienu Colkina ciklā, savukārt Vējonim ir dzimšanas diena pēc 365 dienu tautas gada (2 Sikspārnis). Bet Levita navāls (Galvaskauss) ir motivējošais tekošajā 13 dienu periodā.

Ko tas viss nozīmē? Vēlēšanas pēc tolteku kalendāra iekrīt ziemeļu enerģijas dienā, tāpēc pirmajās kārtās prezidentu neievēl. Diena (Jaguārs) mīl "kalt materiālu" līdz perfektumam un dažreiz aizkaļ līdz čikam.

Lai savā Colkina cikla dienā gūtu uzvaru, cilvēkam ir jābūt pilnīgi atbilstošam sava navāla prasībām. Bondaram tas nozīmētu būt perfektam un nekad nemelot. Vai cilvēks var nemelot, esot par deputātu frakcijas vadītāju? Šaubos.

Tomēr, arī izkrītot trešajā kārtā, Bondars šajā dienā var nospēlēt svarīgu lomu. Tieši viņa partijas balsis neļaus politisko svaru kausiem pārliecinoši nosvērties uz Vējoņa pusi, ja tiks izlemts balsot par Levitu," tolteku kalendāra prognozes skaidro eksperts.

Vējonis ļoti grib būt par prezidentu

Puriņš spriež, ka Vējonim ir iespēja kļūt par prezidentu, ja balsošana tomēr neaiziet līdz izslēgšanas spēles pašai beidzamai stadijai.

"Dzimšanas diena tautas gadā cilvēku tik spēcīgi neeksaminē, bet ir gana nozīmīga. Pie tam Vējonis ļoti grib būt par prezidentu un šajā dienā būs gana aktīvs un ekspresīvs. Viņa dzimšanas diena pēc Colkina cikla (260) gan neietilpst tekošajā 13 dienu periodā, kas liecina par to, ka daudzi, kas solījušies par Vējoni balsot, to nedarīs," interesantus gaidāmos pavērsienus izceļ Puriņš.

Eksperts vērš uzmanību uz faktu, ka tuvāko gadu laikā Vējonim ir visai neaktīva sezona - nekādi nozīmīgi lēmumi nav jāpieņem un nekādas īpašas personiskās izaugsmes nav. Eksperts secina, ka Vējonis un Levits sacensībā ir viens otra cienīgi.

"Starpība tikai tur, ka Vējonim šogad aizsākas jauns 13 gadu garš dzīves cikls, bet Levits šādu pašu 13 gadu dzīves ciklu pabeidz ar fināla akordu. Levitam laikam tā ir beidzamā virsotne, kuru var iekarot šīs dzīves laikā, bet Vējonim - iespēja pēc četriem gadiem atstāt savu portretu prezidentu galerijā, pārcelties uz skaistu lauku muižu un beidzot kļūt par neatkarīgu latvju dzimtas patriarhu un īstu zemnieku.

Vējoņa dienas enerģija (Debess) liecina ka viņš ir pārliecināts karjerists, un visai ticams, ka beidzamajā laikā pieslējies "stiprākajiem", pamatīgi piemirstot par saviem sākotnējiem ideāliem.

Levits pēc prezidenta amata dikti nekāro 

Atšķirībā no Levita, kurš savu kursu nav mainījis un kļūt par prezidentu dikti nekāro, un nevienam izpatikt negatavojas. Viņš piedalās šajā prezidenta vēlēšanās drīzāk kā vērotājs, kuru interesē pats process," abus kandidātus salīdzina eksperts.

Viņš spriež, ka Levits Latvijai nebūt nav sliktākais no iespējamiem prezidenta amata kandidātiem. "Aktīvi darbotos ārpus valsts robežām nesot Latvijas vārdu pasaulē. Censtos vienot Latvijas tautu. Panāktu labākus kredītnosacījumus pie ebreju baņķieriem. Visā ziņā jauks "puika".

Ir tikai viens "bet" - klasiskais inaugurācijas datums iekrīt Vējoņa enerģijas dienā. Šī diena (8. jūlijs) ir saistīta arī ar Amerikas egregoru. Arī Vējonim kā jau aizsardzības ministram visai noteikti ir stipri sakari ar ASV administrāciju. Kas var nozīmēt to, ka svētki ir gan Raimonda mājās, gan ASV vēstniecībā," zīmīgu norādi atklāj ekstrasenss.

Viņš atklāj interesantu niansi - zem Levita zīmes enerģijas (Galvaskauss) bija dzimuši gan Vīķe-Freiberga, gan Zatlers. "Tā ka zināmus secinājumus par viņa valdīšanas stilu var izdarīt, atceroties jau minētās personas. Par Vējoni savukārt var teikt - jauna slota tīri slauka.

Atliek cerēt, ka pēc Vējoņa inaugurācijas mēs pamazām nepārvērtīsimies par ASV štatu, bet Vējonis uzticēsies savai iekšējai balsij un manifestēs savas labākās īpašības - vienkāršību, materiālo pamatīgumu, labu atmiņu un administratora spējas.

Viņš iespēju robežās nodalīs sevi no aizjūras "draugiem" un iestāsies par godīgumu un patiesību. Tādējādi apliecinot savu sakrālo vārdu (Debess), nevis sociāli nosacīto uzvārdu. Tad (pēc kalendāra) personiski neaktīvais tuvāko gadu periods nozīmē tikai to, ka Vējonis necels savu popularitāti uz valsts rēķina," rezumē eksperts.

Informācijai: Tolteku kalendārs atšķirībā no klasiskās Rietumu astroloģijas ļauj mums pieslēgties savai pamata enerģijai, Dieva aspektam, perfekti ieraudzīt to arhetipu komplektu, ar kuru katrs no mums ir ienācis šai pasaulē.

Puriņam, apceļojot Centrālameriku, tiekoties ar tolteku vecajiem, esot vērīgam un mācoties dzīvi, izdevies krietni dziļāk izprast pasaules uzbūvi, kā arī nodot šīs zināšanas tālāk. "Šī nav teorija, kuru cenšamies apstiprināt. Jau no seno civilizāciju laikiem cilvēki ir novērojuši likumsakarības, kuras strādā," skaidro Puriņš.

Ko nozīmē tekstā sastopamie svešvārdi, ar kuriem tolteki apzīmē cilvēkiem un dienām piemītošās enerģijas, pamatīgāk var izpētīt saitē Toltektime.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!