Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Tas, ka magi, ekstrasensi un pašpasludinātas raganas dažādos rituālos izmanto asinis, nav nekas neprasts. Savukārt austrāliešu garīgā dziedniece Jasmīna Džeida nesen veikusi rituālu, kurā izmantotas menstruāciju asinis, un tas gan daudzus ne pa jokam satraucis.

Izdevums "The Mirror" vēsta, ka 26 gadus vecā Jasmīna no Goldkostas ir bijusī friziere, kura tagad sevi dēvē par "asins raganu" un ir pievērsusies sakrālajai pasaulei un cilvēku dziedināšanai. Nesen viņa sociālajos tīklos dokumentējusi rituālu, kas daudziem licis nelabumā novērst acis.

Viņa veikusi rituālu, kura laikā savu seju izkrāsojusi ar menstruāciju asinīm. Tas viss darīts ļoti cēla mērķa vārdā – lai viņas gars satuvinātos ar ķermeni.

"Es nolēmu asinis uzklāt uz sejas un tās arī pagaršot, lai apgūtu to sava ķermeņa daļu. Es varēju patiesi iemiesot visu, kas es esmu.

Rituāla laikā, apkrāsojot seju, izveidojās ciešāka saikne ar manu ķermeni. Es izjutu pret sevi milzīgu mīlestību, kādu nekad agrāk nebiju pieredzējusi," sociālajos tīklos klāstījusi Jasmīna.

Savukārt šo rituālu viņa piekopusi publiski, lai iedrošinātu citas sievietes pārstāt domāt, ka viņām jābūt diskrētām par savām mēnešreizēm.

Lai gan sieviete izpelnījusies lielu nosodījumu un daži sociālo tīklu lietotāji nav kautrējušies viņu nosaukt par slimu un garīgi nelīdzsvarotu, "asins raganai" ir arī atbalstītāji, un fanu pulciņš mudina viņu neklausīties nelabvēļu nievās.

"Šo dabisko ciklu apvij pārāk daudz dažādu tabu. Parādot šo publiski, es apliecinu, ka tas ir pilnīgi normāli, ka jūties ar to sasaistīts," vēstījusi Jasmīna, kura mudinājusi arī citas sievietes ar menstruāciju asinīm stiprināt savu sievišķo spēku un enerģiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!