Foto: Vida Press
Plašu mediju un sabiedrības ievērību šovasar izpelnījās Ametista Rīlma no Lielbritānijas, kura pārsteidza pasauli ar neparastu stāstu. Sieviete apgalvoja, ka viņa jau aptuveni desmit gadus regulāri iesaistās intīmās attiecībās ar spokiem. Jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka viņa ar vienu no rēgiem grasās apprecēties.

Ametista, kurai bijuši intīmi sakari ar 15 pārdabiskām būtnēm, šovasar klāstīja, ka ceļojuma laikā Austrālijā viņa esot iepazinusies ar pārdabisku būtni, kurā iemīlējusies un ar kuru vēlas radīt bērnus. "Kādu dienu, staigājot pa brikšņiem un izbaudot dabu, es pēkšņi sajutu neticamu enerģiju. Es uzreiz sapratu, ka ir ieradies jauns mīlnieks," austrāliešu izdevumam "New Idea" stāstīja sieviete.

Ametista toreiz apgalvoja, ka rēga nodomi esot ļoti nopietni, jo viņš pat pārcēlies no Austrālijas uz Lielbritāniju. Tagad tapis zinās, ka tā nav bijusi tikai tukša runāšana – spoks savai mīļotajai šoruden izteicis bildinājumu.

Britu tabloīds "The Sun" vēsta, ka pārdabiskā būtne Ametistu bildinājusi oktobra vidū. Sieviete pastāstījusi, ka precību piedāvājums izskanējis, staigājot pa alām Somersetas grāfistē.

"Ekskursijas vidū viņš man paziņoja, ka vēlas nedaudz atpalikt no pārējās grupas. Tad tas notika. Nebija nekādas krišanas uz viena ceļa – viņam nav ceļgalu! Bet pirmo reizi es dzirdēju, ka viņš runā," sacījusi Ametista, piebilstot, ka alā esot atbalsojusies frāze "vai precēsies ar mani?".

"Ir grūti to izskaidrot, jo līdz tam brīdim viņa vārdi bija tikai manā galvā. Bet todien vārdi beidzot iznāca ārā. Es patiešām varēju dzirdēt viņa balsi, un tā bija skaista. Dziļa, seksīga un īsta," sacījusi spoka topošā sieva.

Ametista mīļotajam rēgam teikusi jāvārdu, un pāris jau cītīgi sācis plānot savu īpašo dienu. Abi iecerējuši apprecēties nākamvasar.

Sieviete pati apzinās – daudzi cilvēki uzskata, ka viņa nav pie pilna prāta. Tomēr Ametista ir pilnībā pārliecināta par savām vīzijām un izjūtām un cenšas neklausīties nelabvēļu runās. Arī viņas ģimene un draugi situāciju ir pieņēmuši.

"Lielākā daļa manu draugu priecājas, ka esmu atradusi mīlestību. Ja arī kāds no viņiem domā, ka esmu sajukusi prātā, viņš to patur pie sevis," piebildusi Ametista.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!