Foto: Privātais arhīvs
Divas meitenes kādā Lielbritānijas pilsētas Ņūkāslas krogā gribējušas uzņemt tradicionālu "selfiju", taču pēc fotogrāfijas apskatīšanas viņas pārsteigusi spoka seja, kas neviļus iekļuvusi fotogrāfijā starp abām meitenēm.

Kā vēsta vietējie mediji, 22 gadus vecā Viktorija Grīvza un 23 gadus vecā Keilija Atkinsone ir regulāras paba Slug and Lettuce apmeklētājas, un tobrīd bijis labs mirklis selfijam, jo krogs bijis gandrīz tukšs.

"Mēs krogā kārtējo reizi nofotografējāmies, jo esam lielas selfiju cienītājas. Taču par šo foto es uzreiz aizmirsu. Taču pēc dažām dienām man piezvanīja Keilija, un viņa bija īstā panikā," vēlāk medijiem stāstīja Viktorija.

Tā kā Viktorija pret spokiem izturas skeptiski, viņa tikai pasmējusies, bet it nemaz smieklīgi viņai tas nešķita, kad meitene apskatījās draudzenes pārsūtīto fotogrāfiju.

"Apskatījusi fotogrāfiju, mani burtiski pārņēma šausmas. Starp mums stāvēja karalienes Viktorijas laikmeta apģērbā tērpusies veca sieviete un vienkārši ņirdza. Tas bija tik biedējoši, ka es fotogrāfiju izdzēsu no telefona," stāstīja Viktorija.

Meitenes viena otru pazīst jau sešus gadus un ir regulāras šī bāra apmeklētājas, taču pēc šī precedenta baidās uz turieni iet.

"Mēs divreiz padomāsim, pirms tikšanos sarunāt tajā pabā. Es ārprātīgi pārbijos, bet Viktorija fotogrāfiju izdzēsa. Daudzi cilvēki mums pārmet, ka mēs to bildi esam piezīmējuši, bet nevienai no mums nav ne jausmas, kā to vispār izdarīt," situāciju komentēja Keilija.

Lai gan stāsti par spokiem vecos Anglijas pabos nav retums, vairums meiteņu draugu uzskata, ka ar viņām ļaunu joku izspēlējis kāds par spoku pārģērbies bāra apmeklētājs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!