Foto: Kadrs no video
Mediju un sabiedrības ievērību izpelnījies kāds video, kura autors apgalvo, ka viņam izdevies iemūžināt leģendāro sniega cilvēku jeb jetiju.

YouTube kanālā The Paranormal Review publicēts neliels sižets, kuru, kā liecina aprakstā sniegtā informācija, kāds aculiecinieks iemūžinājis aizvadītā gada pavasarī. Video tapis Jūtā.

Aprakstā teikts, ka video autors tik ilgu laiku nevienam nofilmēto materiālu neesot rādījis, jo viņš baiļojies, ka tiks uzskatīts par jukušu. Tiesa, kad aculiecinieks netīšām uzdūries iepriekš minētajam YouTube kanālam, kurā tiek iztirzātas dažādas dīvainības un mistiski notikumi, viņš nolēmis vairs neslēpt sveci zem pūra.

The Paranormal Review pārstāvji aculiecinieka iesūtīto sižetu uzlabojuši ar video apstrādes programmu, un tajā skaidri redzams melns, spalvains radījums, kurš lēnā solī lavās starp kokiem (sižetā aptuveni 14. sekundē).

Savukārt oriģinālajā video sniega cilvēku saskatīt ir visai pagrūti, jo aculiecinieks tik ļoti satraucies par jetija ieraudzīšanu, ka viņa roka ar visu kameru trīcējusi kā apšu lapa.

Komentētāji jau atkala sadalījušies divās nometnēs. Daļa sajūsminājusies, ka gūts kārtējais apliecinājums sniega cilvēku eksistencei, savukārt citi pieļāvuši, ka sižetā redzamais esot acu apmāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!