Foto: Kadrs no video
Britu mediji ziņo, ka Anglijas dienvidaustrumu piekrastē vairāki aculiecinieki nesen debesīs piefiksējuši lidojošus, spožus objektus, un konspirācijas teoriju piekritēji vienprātīgi apgalvojuši, ka Apvienoto Karalisti apciemojuši citplanētieši.

Izdevums The Mirror vēsta, ka aizvadītās nedēļas nogalē vairāki cilvēki sociālajos tīklos rakstījuši, ka debesīs virs Folkstonas un citām tuvējām pilsētiņām pamanījuši vairākus spožus, kustīgus objektus.

Savukārt puisim vārdā Džeiks Hārvijs tos izdevies arī nofilmēt, un ar video viņš padalījies mikroblogu vietnē Twitter. 20 sekunžu garajā sižetā iemūžināti vairāki spoži punktiņi debesīs, un aculiecinieks apgalvojis, ka tie uzradušies no zila gaisa.

Īsā laikā sižets izpelnījies ne tikai sabiedrības, bet arī žurnālistu interesi, un ļaudis izteikuši visdažādākās versijas, kas varētu būt lidojošie objekti. Populārākā no tām – Hārvijs nofilmējis vairākus citplanētiešu šķīvīšus.

These fire box things just dropped out of sky over #Folkestone anyone idea? @fstoneherald @Kent_Online #weird pic.twitter.com/W0fULyKGSN— Jake Harvey (@Jake__Harvey) February 14, 2016

Daži interneta komentētāji izteikuši minējumus, ka, iespējams, spožie objekti debesīs bijušas raķetes, kas palaistas no tuvējā militārā poligona, taču atbildīgās instances noliegušas, ka aizvadītajā nogalē veiktas tamlīdzīgas aktivitātes.

The Mirror sazinājies ar Kenta grāfistes NLO izpētes grupas pārstāvi, un tas paskaidrojis, ka pastāvot ļoti liela iespējamība, ka video nudien iemūžināti citplanētiešu kuģi.

Pārstāvis skaidrojis, ka pēdējos gados aculiecinieki visai bieži ziņojuši par neidentificētiem lidojošiem objektiem Anglijas dienvidaustrumu piekrastes debesīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!