Foto: Kadrs no video

Mediju ievērības lokā nonācis kārtējais video, kurā, iespējams, iemūžināts NLO. Aculieciniekam Peru izdevies debesīs piefiksēt kaut ko neparastu un spocīgu.

Ārvalstu mediji ziņo, ka vīrietim vārdā Rauls Puma debesīs virs mītiem apvītās un tūristu iecienītās inku senās pilsētas Maču Pikču drupām izdevies iemūžināt paranormālas aktivitātes.

Aculiecinieks, kurš mīt nelielā ciematiņā Maču Pikču pievārtē, medijiem pastāstījis, ka vietējie iedzīvotāji debesīs pamanījuši apaļu, kustīgu objektu.

Vīrietis to nofilmējis, un sižetā redzamais ieinteresējis ne tikai vietējos Peru, bet arī citu zemju medijus. Aculiecinieks žurnālistiem stāstījis, ka viņš lidojošo objektu nofilmējis aptuveni pusastoņos no rīta.

Vīrietis apgalvojis, ka bumba debesīs kustējusies ļoti ātri un šiverīgi, bet dažbrīd tā paslēpusies aiz mākoņiem. Turklāt dīvaino lidojošo objektu manījuši arī citi vietējā ciemata iedzīvotāji.

Sižets publicēts tīmeklī, un NLO mednieku vidū tas izpelnījies lielu popularitāti. Konspirāciju teoriju piekritēji priecājušies par kārtējo pierādījumu citplanētiešu eksistencei, savukārt skeptiski noskaņoti interneta komentētāji izteikuši varbūtību, ka vīrietis nofilmējis meteoroloģisko balonu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!