Foto: Instagram.com/slacker26rus/

Krievijas un britu medijos šoruden skaļi izskanēja 21 gadu vecā Kirila Terešina vārds. Pjatgorskā dzīvojošais puisis atpazīstamību iemantojis, pateicoties saviem milzu muskuļiem, pie kuriem ticis ar sintola injekcijām.

Kirils šovasar beidza dienēt armijā. Pēc atgriešanās mājās viņš nolēma izmēģināt sintola injekcijas, kas zibenīgi sniedza rezultātu – nieka desmit dienās viņa vienas rokas apkārtmērs palielinājās par 25 centimetriem.

Savu pārvērtību procesu jauneklis dokumentē sociālajos tīklos, un, lai gan daudzi izteikuši bažas par viņa veselību, bet citi šausminājušies, ka puisis pavisam zaudējis prātu, viņš negrasās apstāties. Kirils cītīgi turpina audzēt bicepsus un tricepsus.

Jaunā vīrieša rokas kļuvušas vēl lielākas. Tiesa, injekciju dēļ muskuļus klāj apsārtums, lillīgi pleķi un striju rētas, kas radušās straujās augšanas dēļ.

Daudzi brīdinājuši Kirilu, ka viņa veselībai draud briesmas, bet citi pat izteikušies, ka, ja viņš nenāks pie prāta, rokas nāksies amputēt. Savukārt pats vaininieks sociālajos tīklos taisnojies, ka cilvēki runājot pilnīgas muļķības.

Nesen publicētā video Kirils skaidrojis – apsārtums ar laiku pazudīšot. Tāpat arī viņš prātojis, ka nelabvēļi izdara spriedumus par lietām, par kurām viņiem neesot ne mazākās sajēgas. Spītējot visiem, jauneklis turpinās, kā pats to dēvē, sava ķermeņa transformāciju.

💪🏼💪🏼💪🏼

A post shared by Kirill Tereshin (@slacker26rus) on Dec 3, 2017 at 9:20pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!