Foto: Privātais arhīvs

Gada sākumā Latviju pāršalca absurds stāsts, kurā kāda tukumniece sūdzējās par banānos it kā sašpricētām asinīm. Lai arī eksperti uzreiz secinājuši, ka šis stāstiņš ir vairāk nekā muļķīgs, lētticīgākie ļautiņi joprojām turpina ķidāt pašu nopirktos augļus "asiņu" meklējumos. Banānu preparēšanas azartā iekritusi arī slavenā Kombuļu Inese.

Dziedātāja ar skatuves vārdu Kombuļu Inese, īstajā vārdā Inese Adario, pirmdien, 29. februārī, savā Facebook fanu lapā publicējusi satraucošu ierakstu.

"Reāli nopirku banānus. Iekšā sakaltis sarkans šķidrums. Nu, kas tas ir? Dzirdēts, kas tiek darīts ar banāniem. Negribu izklausīties paranoiska, bet izskatījās pavisam pēc asinīm," faniem atklājusi Inese, papildinot ierakstu ar absolūti piesmieta banāniņa foto (attēlā).

Dziedātāja spriedusi, ka sapuvuši banāni izskatoties pavisam citādāk. Par laimi, ātri vien izrādījies, ka mākslinieces fanu pulkā ir arī gudri cilvēki, kuri steiguši Inesei izskaidrot, ka nekādu asiņu banānā nevarot būt, piespēlējot arī linkus uz rakstiem, kuros eksperti izskaidrojuši šādas iespējas absurdumu.

Protams, nav trūcis arī fanu, kuri iesmējuši par pozitīvās dziedātājas lētticību.

Izglītotie atbalstītāji pastāstījuši māksliniecei un citiem, kuri joprojām murgos redz asiņainus banānus, ka tā esot vienkārša augļa slimība, turklāt, piemēram, HIV, kas, dažuprāt, ar svešām asinīm varētu būt sašpricēts augļos, ārpus cilvēka ķermeņa nav dzīvotspējīgs.

Dziedātāja draudzīgi uzklausījusi fanus un tad dalījusies pieredzē, ka šāds auglis viņas rokās nonāk pirmo reizi. "Normāls. Ciets. Bet vidū dīvaini sarkans pildījums," pastāstījusi Inese, piebilstot, ka "nabaga banānam nepaveicās".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!