Foto: Vida Press
Interneta jokdaru nežēlastībā jau atkal kritusi ASV prezidenta Donalda Trampa vadošā padomniece Kelienna Konveja (attēlā) – viņas mājās pamanīts kāds dīvains foto.

Nesen pie viņas bija viesojusies Ņūdžersijas laikraksta "The Record" komanda. Viņiem Konveja sniedza interviju, kurā radās iespaids, ka iepriekšējais ASV prezidents Baraks Obama varētu būt licis izspiegot Trampu, un izskanēja frāze par "mikroviļņu krāsnīm, kas pārvēršas par kamerām".

Šī intervija tika izsmieta, un Konvejai bija jātaisnojas, bet internets pret Trampa padomnieci nav žēlīgs – intervijas foto pamanīts kāds Konvejas mājās novietots portrets, kurā dāma redzama apmetnī.

Foto uzmanību pievērsis kāds "Twitter" lietotājs Frenklins Leonards, un drīz vien viņa ieraksts kļuvis par sensāciju. Ne viens vien, reaģējot uz privāto Trampas padomnieces foto, piedāvājis savu versiju, kādam tēlam visvairāk līdzinās Konveja.

Drīz vien gan citi tvitera lietotāji palīdzējuši noskaidrot, ka fotogrāfija ir tapusi 2009. gada konservatīvistu sieviešu kalendāram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!