Foto: Vida Press
Aizvadītajā nedēļā par interneta sensāciju kļuva 30 gadus vecais amerikānis Džeremijs Mīkss (attēlā), kurš neticamu popularitāti iemantoja, pateicoties savai smukajai sejiņai un kriminālajai pagātnei.

Jau vēstīts, ka Mīksa foto savā Facebook profilā ievietoja Kalifornijas štata Stoktonas pilsētas policijas pārstāvji, kuri vīrieti un viņa biedrus bija aizturējuši par nelikumīgu ieroču un munīcijas glabāšanu.

Neraugoties uz Mīksa noziedzīgajām darbībām, viņš ātri vien kļuva par sieviešu mīluli, savācot vairāk nekā 95 tūkstošus "patīk" atzīmju, bet tagad tapis zināms, ka "sliktā puiša" fanēm ir visnotaļ niecīgas cerības iekarot viņa sirdi.

Intervijā telekanālam ABC Mīkss atklājis, ka jau četrus gadus ir precējies. Tāpat tapis zināms, ka viņš jau deviņus gadus par zādzību lielos apmēros ir sēdējis cietumā, un Mīkss nav slēpis - viņa pagātnē esot vēl lietas, ar kurām viņš nelepojas.

Nākas vilties arī tām, kuras puisi uzskatīja par īpaši harizmātisku - līdera dotību viņam nav un sava dzimuma biedrus Mīksam apburt nav izdevies, jo noziedzīgajā grupējumā viņš neieņem augstas pozīcijas.

Negaidītā popularitāti smuko noziedznieku ir patiesi pārsteigusi, bet tā viņa situāciju īpaši nav uzlabojusi - 27. jūnijā gaidāma kārtējā tiesas sēde, bet pagaidām viņam noteikta vienu miljonu dolāru liela drošības nauda.

Aizstāvēt dēlu metusies arī viņa māte, kura intervijās ārvalstu medijiem norādījusi, ka viņas atvase ir strādājošs tēvs, kuram ir trīs gadus vecs dēls, un aizturēts viņš, balstoties uz aizspriedumiem, ko radījuši viņa vecie tetovējumi.

Arī aizturētā puiša māsa nav atturējusies no interviju sniegšanas - viņas portālam TMZ atklājusi, ka Mīkss jau septiņus gadus ir kristietis un ar noziedzīgo pasauli viņam vairs neesot kontaktu.

Kamēr Džeremija radinieces un sievietes visā pasaulē mēģina sev iestāstīt, ka 30 gadus vecais vīrietis ir īsts jaukumiņš, pilnīgi pretēju puiša vērtējumu sniedzis Stoktonas policijas pārstāvis Džozefs Silva, kurš aģentūrai AP paziņojis, ka Mīkss nav modelis, bet gan viens no nežēlīgākajiem noziedzniekiem Stoktonas apkārtnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!