Foto: Twitter.com/itsthemans

Pietiek ar vienu bildīti, lai sociālie tīkli burtiski vārītos. Viens no šī brīža apspriestākajiem attēliem interneta vidē ir kāda Twitter lietotāja publicēts momentuzņēmums, kurā iemūžināta spocīga ainiņa.

Sociālā tīkla Twitter lietotājs @itsthemans nesen publiskojis šķietami parastu selfiju, kurā kāds vīrietis iemūžināts kopā ar meiteni. Tiesa, aplūkojot foto rūpīgāk, tajā iespējams ieraudzīt baisu ainu.

Bildē redzams, ka aiz meitenes ir spoguļvirsma, kurā būtu jāatspīd viņas mugurai un pakausim, taču attēlā redzams, ka šoreiz tiek lauztas visas teorijas.

Virsmā, kas novietota aiz meitenes muguras, redzama seja, radot iespaidu, ka tajā atspoguļojas meitene, kas gluži vienkārši nav iespējams.

Foto izpelnījies, mediju ievērību, milzum daudz retvītu un interneta lietotāju komentāru gūzmu. Ļaudis šausminājušies par bildē redzamo ainu, un cilvēki nav spējuši vienoties, kā kaut kas tik ačgārns iespējams.

Liela daļa komentētāju pieļāvuši, ka puisis vienkārši izspēlējis kādu joku, taču neiztrūkst arī tādu, kas visā nopietnībā pieņēmuši, ka attēlā, iespējams, iemūžināts spoks vai kādas paranormālas aktivitātes.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!