Foto: AFP/Scanpix

19 gadus vecā titula Mis Hondurasa īpašniece un pretendente uz skaistumkonkursa Mis Pasaule 2014 troni Marija Hosē Alvarado (attēlā) bez vēsts pazudusi tikai dažas dienas pirms došanās uz nozīmīgo konkursu.

Kā vēsta ārvalstu mediji, kopā ar jauno skaistuli pazudusi arī viņas 23 gadus vecā māsa Sofija Trinidada, taču 19. novembra pēcpusdienas ziņās tiek vēstīts, ka abas māsas atrastas mirušas.

Pēdējo reizi abas meitenes bija redzētas 13. novembrī kādā privātā ballītē vienā no villām Hondurasas pilsētā Santabarbarā, tāpēc policijai ir aizdomas, ka ar meiteņu pazušanu saistīti viņu draugi un paziņas.

Šobrīd četri cilvēki, no kuriem viens ir Sofijas Trinidadas draugs, bet kāds cits - villas saimnieks, ir aizturēti, un, pēc policijas šefa Hosē Koello vārdiem, visi vīrieši tiek nopratināti. Iespējams, kādam no viņiem tiks izvirzītas apsūdzības slepkavībā.

Skaistumkonkursa Mis Pasaule 2014 aktivitātes sāksies 20. novembrī, bet fināls plānots 14. decembrī Londonā.

Konkursā piedalīsies 120 skaistules n o dažādām pasaules valstīm, un Latviju tajā pārstāvēs 19 gadus vecā rīdziniece Liliana Garkalne, kura aprīlī tika kronēta par jauno "Mis Latviju".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!