Foto: Mike Rogalski

Interneta lietotājus satraucis un arī sajūsminājis kārtējais acu mežģis, ar kura palīdzību iespējams pārbaudīt ne tikai savas redzes asumu, bet arī reakcijas ātrumu. Virtuālajā vidē lielu popularitāti iemantojis zīmējums ar desmitiem Zvaigžņu karu C-3PO robotiem, kuru vidū paslēpta viena Oskara statuete.

28. februārī tiks sadalītas ASV Kinoakadēmijas balvas Oskara statuetes, un šī notikuma gaidās ilustrators Maiks Rogalski izveidojis zīmējumu, kurš internetam licis gluži vai vārīties.

Viņa veidotajā ilustrācijā Zvaigžņu karu robotu pūlī iemaldījies viens Oskars, un tā atrašana daudziem interneta lietotājiem sagādājusi milzīgas grūtības.

Bilde, kuras pirmavots ir vietne Mental Floss, vēlāk pārpublicēta izklaides portālā 9gag, un komentāru sadaļā sākusies kaismīga diskusija par to, kurš pirmais pamanījis Oskara statueti.

Vairums ļaužu sūkstījušies, ka ilustratoram izdevies uzzīmēt pagalam sarežģītu acu mežģi un Oskara atrašana prasījusi pamatīgu piepūli. Savukārt citi pajokojuši, ka visātrāk statueti noteikti spētu atrast Holivudas aktieris Leonardo Dikaprio, kuram šis apbalvojums vairākus gadus gājis gar degunu.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!