Foto: Kadrs no video
"Google Earth" trīs dimensijās iespējams apskatīt ne tikai Zemi, bet arī Mēnesi un pat Marsu. Īpaši vilinoša daudziem šķiet sarkanās planētas izpēte. Kā ierasts, virtuālie kosmosa pētnieki cenšas atrast kaut ko sensacionālu, un vienam tas arī izdevies.

Mediju ievērības lokā nonācis "YouTube" lietotājs Luxor2012ufo, kurš kosmosa un Marsa izpētei no attāluma piegājis ļoti nopietni – viņa kanālā apskatāmi vairāki sižeti ar virtuālajā vidē veiktajiem atklājumiem.

Nesen amatieris-ufologs savā kanālā publicējis sižetu, kurā iespējams novērtēt viņa jaunāko veikumu. Entuziasts ar "Google Earth" palīdzību uz Marsa virsmas atklājis īpatnēju veidojumu, kas no attāluma, viņaprāt, izskatās pēc eņģeļa aprisēm.

Virtuālais Marsa pētnieks sižeta aprakstā paskaidrojis, ka viņam šis veidojums atgādinot erceņģeli Mihaēlu vai kentauru ar spārniem. Video norādīta arī sīkāka informācija par atklājuma atrašanās vietu un izmēriem.

Komentāru sadaļā šķēpus atkal lauzuši paranormālo aktivitāšu, kā arī konspirācijas teoriju piekritēji un skeptiķi. Pirmie priecājušies, ka veikts dižens atklājums, savukārt otrie ironizējuši, ka eņģelis uz Marsa esot kaut kas tikpat muļķīgs kā Jēzus sejas parādīšanās uz apdeguša grauzdiņa.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!